تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

هیلاری کلینتون در فکر انتخابات ۲۰۲۰ است

کاندیدای سابق دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ گرچه گفت که قصد ندارد برای انتخابات شرکت کند با این حال این موضوع را هم کاملا منتفی ندانست و گفت "دوست دارم رئیس جمهور شوم."

کد خبر: ۱۳۴۳۳
۱۲:۵۴ - ۰۷ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - اظهارات هیلاری کلینتون، کاندیدای سابق دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در حالی مطرح شده که گمانه‌زنی‌هایی درباره این مساله وجود آمده که آیا وی پس از انتخابات کنگره یک بار دیگر به دنبال کاندیدا شدن برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است یا خیر.

هیلاری کلینتون در یک جلسه پرسش و پاسخ که جمعه شب در برنامه Recode انجام شد، در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا به دنبال کاندیدا شدن مجدد برای انتخابات است یا خیر، سریع گفت: نه. که باعث خنده حضار شد. اما بعدا با اصرارهای سوال کننده افزود: دوست دارم رئیس جمهور باشم.

کلینتون همچنین گفت: پس از آنکه امیدواریم یک دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آتی پیروز شود، باید کارهای زیادی انجام شود. من در زمانی که به مدت هشت سال در سنا بودم و بعد از آن به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شدم، به خوبی آماده شده‌ام.

هیلاری کلینتون همچنین افزود، تا پس از انتخابات کنگره درباره احتمال کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا فکر نمی‌کند.

هیلاری کلینتون حضورش در انظار عمومی را بیشتر کرده و در جریان مصاحبه‌هایش با رسانه‌ها بیشتر به انتقاد از جمهوری خواهان و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا می‌پردازد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت