تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
آیت‌الله علیدوست:

کم نداشته‌ایم جریان‌هایی که اول داخل‌نما بوده‌اند اما بعدا به جاهایی وصل شده‌اند

یک عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه تضعیف حوزه کار بسیار غلطی است، گفت: کم نداشته‌ایم جریان‌هایی که اول داخل‌نما بودند ولی بعدا به جاهایی وصل شدند.

کد خبر: ۱۳۲۲۹
۱۲:۵۸ - ۰۵ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - آیت‌الله ابوالقاسم علیدوست درباره اتفاقات فیضیه قم و سخنرانی علیه علما،مراجع و سردادن شعار علیه دولت و تهدید رئیس‌جمهور به بهانه‌ مشکلات اقتصادی اظهار کرد: در این ارتباط سه دیدگاه می‌توان داشت اول اینکه حرف کاملا درست بوده است و گوینده در حوزه تخصصی خود صحبت کرده است. این صحبت‌ها به جا بوده و باید از آن استقبال کرد. دوم اینکه شخص حسن فاعلی داشته است ولی بد و ناصحیح صحبت کرده و نسبت ناصحیح داده است. دیدگاه سوم هم این است که این کار هم قبح فعلی داشته است و هم جریانی این مطلب را هدایت می‌کند.

وی در ادامه افزود: دقیقا زمانی که مردم به شدت بی‌اعتماد شده‌اند و گرانی و مشکلات اقتصادی کمر مردم را شکسته است، یکباره حوزه هدف قرار می‌گیرد. تضعیف حوزه جدا از نقد حوزه است اما در اتفاقات فیضیه، یک جور وانمود شد که گویا همه بزرگان، آنجا دندان اسب می‌شمارند.

این استاد حوزه با اشاره به اینکه تضعیف حوزه نه به صلاح نظام، نه صلاح انقلاب و نه صلاح حوزه است، خاطرنشان کرد: به هر حال کم نداشته‌ایم جریان‌هایی که اول داخل‌نما بوده‌اند اما بعدا به جاهایی وصل شده‌اند. اتفاقات فیضیه بسیار غلط بود و نه از نظر فعلی، نه فاعلی و نه گفتاری قابل دفاع نیست.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت