تیتر امروز

رستوران بزنیم؟!
بازار کار و آینده رستوران داری

رستوران بزنیم؟!

در هر قسمت از پریسکوپ ۲ مهمان داریم که یکی علاقه‌مند و دیگری متخصص در یک مسیر شغلی است که در قالب گفت‌وگو آینده آن حرفه را به چالش می‌کشیم.
نزاع دسته جمعی اصولگراها! برسر بهارستان دوازدهم
دیدارنیوز آخرین تحولات انتخاباتی را بررسی کرد:

نزاع دسته جمعی اصولگراها! برسر بهارستان دوازدهم

بسیاری از تحلیلگران و منتقدان می‌گویند در نبود نیروهای اصلاح‌طلب و اصولگرای میانه‌رو، کار اصولگراها برای سهم‌خواهی در مجلس، به جنجال کشیده خواهد شد.
سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند

جامعه پلاس عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که در این برنامه در گفت‌وگو با کارشناسان و صاحب نظران چالش‌ها و مشکلات حوزه‌های اجتماعی تحلیل و بررسی می‌شود. شما را به دیدن این سلسله برنامه‌ها...

مایونز پرچرب گران شد؛ افزایش ۵ برابری قیمت «رب گوجه» در یک‌سال!

عضو هیات مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی با اشاره به افزایش ۵ برابری قیمت «رب گوجه» در یک‌سال اخیر گفت: با بالا رفتن نرخ مایونز پرچرب تقاضا برای مصرف مایونز کم چرب به دلیل مناسب بودن قیمت این محصول افزایش پیدا کرده است.

کد خبر: ۱۳۰۹۷۱
۱۱:۲۱ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۱

مایونز پرچرب گران شد؛ افزایش ۵ برابری قیمت «رب گوجه» در یک‌سال!

دیدارنیوز: عضو هیات مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی گفت: ۶۵ درصد از مواد اولیه مایونز پرچرب روغن است این روغن در جار و دبه تولید و عرضه می‌شود از این‌رو نرخ این مایونز برای مصرف‌کنندگان حدود ۲.۵ تا ۳ برابر افزایش پیدا کرد.

رسول قملاقی، با اشاره به افزایش ۵ برابری قیمت روغن، گفت: با افزایش نرخ روغن کارخانه‌های تولید سس با کمبود نقدینگی برای تامین روغن و مواد اولیه مواجه شدند و میزان ذخایر مواد اولیه آن‌ها کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه مصرف روغن در مایونز بالاست، افزود: مایونز پرچرب و مایونز کاهش یافته در کشور تولید می‌شود. ۶۵ درصد از مواد اولیه مایونز پرچرب روغن است این روغن در جار و دبه تولید و عرضه می‌شود از این‌رو نرخ این مایونز برای مصرف‌کنندگان حدود ۲.۵ تا ۳ برابر افزایش پیدا کرد.

این فعال اقتصادی با اشاره بالا رفتن مصرف مایونز‌های کاهش یافته و کم چرب، گفت: در تولید مایونز‌های کم چرب از روغن ۲۰ تا ۵۰ درصد استفاده می‌شود. با بالا رفتن نرخ مایونز پرچرب تقاضا برای مصرف مایونز کم چرب به دلیل مناسب بودن قیمت این محصول افزایش پیدا کرده است.

عضو هیات مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی خاطر نشان کرد: مصرف مایونز در بازار فست فود قابل تغییر است و می‌توان مایونز کم چرب را جایگزین مایونز پرچرب کرد، اما در بازار مایونز شیشه‌ای باید پرچرب باشد و نمی‌توان سس‌های مایونز شیشه‌ای را با محصولی غیر از سس‌های پر چرب پر کرد.

به گفته قملاقی؛ سس‌های شیشه‌ای مایونز برای مصرف خانوار‌ها تهیه و تولید می‌شوند و برای استفاده قاشق می‌خورند از این‌رو باید غلیظ باشند و نمی‌توان محصول دیگر را جایگزین آن کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا روغن کارخانه‌های تولید سس تامین است؟ گفت: کارخانه‌های تولید سس اقدام به خرید روغن لیتری ۶۵ هزار تومان نکرده‌اند، چراکه هنوز دپو روغن دارند، اما بنا به گزارش‌هایی که تامین‌کنندگان روغن می‌دهند در بحث تامین مشکلی وجود ندارد.

این فعال اقتصادی ادامه داد: قیمت سس در بازار امروز بنا به روغن ۶۵ هزار تومانی محاسبه می‌شود.

عضو هیات مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی با اشاره افزایش ۴ تا ۵ برابری نرخ رب گوجه فرنگی در یک سال گذشته، گفت: قیمت رب از ابتدای سال تا به امروز حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش داشته است. قیمت رب بر اساس وزن محاسبه نمی‌شود و بریکس و غلظت آن در قیمت رب تعیین کننده است.

وی تیر و مرداد را به عنوان ماه‌های اوج تولید رب در کشور معرفی کرد و افزود: قیمت رب در این ماه‌ها به دلیل تولید رب فله ثابت می‌ماند، اما احتمال افزایش مجدد نرخ رب در پاییز وجود دارد در فصل پاییز و زمستان رب اسپتیک مصرف می‌شود از آنجایی‌که این رب بسته‌بندی شده است نرخ آن نسبت به رب فله بیشتر است.

قملاقی ایران را جزو ۶ کشور برتر دنیا در تولید گوجه فرنگی معرفی کرد و افزود: میزان رب تولید شده در کشور مازاد مصرف است از این‌رو رب به کشور‌های عراق، افغانستان و کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود؛ به تازگی پاکستان جزو کشور‌های هدف صادراتی ما شده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه رب به ترکیه صادر و بعد از تبدیل شدن به سس به عراق صادر می‌شو‌د، افزود: در تولید سس خلا نداریم و سس بیشتر از تقاضا تولید می‌کنیم از این‌رو مازاد تولید را صادر می‌کنیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی