تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
مدیر اسپیس‌ایکس

در همین دهه به مریخ خواهیم رفت

خانم "گوئین شات‌ول" رئیس و مدیر عامل شرکت "اسپیس‌ایکس" پیش‌بینی می‌کند که بشر در همین دهه به سیاره سرخ خواهد رفت.

کد خبر: ۱۲۸۹۵۳
۱۱:۰۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

در همین دهه به مریخ خواهیم رفت

دیدارنیوز ـ به نقل از اسپیس، اعزام یک ماموریت سرنشین‌دار به مریخ می‌تواند زودتر از آنچه فکر می‌کنیم اتفاق بیفتد.

"گوئین شات‌ول" (Gwynne Shotwell) رئیس، مدیر عامل و مدیر اجرایی شرکت "اسپیس‌ایکس" (SpaceX) در جدیدترین اظهارنظر خود به "شپارد اسمیت" خبرنگار CNBC گفته است که فضانوردان احتمالاً تا قبل از پایان دهه ۲۰۲۰ به سطح سیاره سرخ خواهند رسید.

"شات‌ول" در این مصاحبه کوتاه گفت: من فکر می‌کنم [این اتفاق]در همین دهه رخ خواهد داد، بله و بشر زودتر روی ماه خواهد بود.

وی افزود: من فکر می‌کنم ما باید یک تحویل بزرگ به سطح مریخ داشته باشیم و سپس مردم به شکل جدی‌تر در مورد آن فکر خواهند کرد. پس از آن فکر می‌کنم ظرف پنج یا شش سال، مردم خواهند دید که این مکان [مریخ]مکانی واقعی برای رفتن خواهد بود.

البته هدف "اسپیس‌ایکس" این است که کسی باشد که این چشم انداز بلندپروازانه را به واقعیت تبدیل می‌کند. این شرکت در حال توسعه یک ترکیب عظیم از موشک و سفینه فضایی قابل استفاده مجدد به نام "استارشیپ" (Starship) است تا افراد و محموله‌ها را به ماه، مریخ و فراتر از آن ببرد.

"استارشیپ" در حال حاضر چندین ماموریت ماه را در برنامه خود دارد. برای مثال، در سال ۲۰۱۸ "یوساکو مائه‌زاوا" میلیاردر ژاپنی، آن را برای یک سفر به دور ماه با تاریخ پرتاب احتمالی ۲۰۲۳ رزرو کرده است.

ناسا نیز "استارشیپ" را به عنوان اولین فرودگر ماه با خدمه برای برنامه "آرتمیس" (Artemis) خود انتخاب کرده است و قصد دارد در سال ۲۰۲۵ فضانوردان خود را با آن در نزدیکی قطب جنوب ماه مستقر کند.

ناسا "آرتمیس" را به عنوان یک برنامه "ماه به مریخ" می‌بیند و قصد دارد در حدود سال ۲۰۴۰ یک ماموریت سرنشین‌دار را به سیاره سرخ اعزام کند که این حدود یک دهه دیرتر از زمانی است که "شات‌ول" برای اولین قدم گذاشتن بر مریخ در نظر گرفته است.

"اسپیس‌ایکس" در حال کار برای رسیدن به یک نقطه عطف بزرگ در توسعه "استارشیپ" است و می‌خواهد اولین پرواز آزمایشی مداری این فضاپیما را در آینده نزدیک از تأسیسات تگزاس جنوبی خود به نام "استاربیس" (Starbase) انجام دهد.

با این حال، تا زمانی که اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده (FAA) ارزیابی زیست محیطی فعالیت‌های "استاربیس" را به پایان نرساند، این پرتاب انجام نخواهد شد. این بررسی در ابتدا قرار بود تا پایان سال ۲۰۲۱ انجام شود، اما اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده چندین بار تکمیل آن را به تعویق انداخته که آخرین بار تا ۳۱ مه به تعویق افتاده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: مریخ نورد
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد