تیتر امروز

جواد امام: تفکر مصباح، انتقام خود را از امام و جمهوریت گرفت
دبیرکل مجمع ایثارگران در یازدهمین برنامه رکن سه (قسمت اول)

جواد امام: تفکر مصباح، انتقام خود را از امام و جمهوریت گرفت

جواد امام دبیرکل حزب مجمع ایثارگران مهمان دیدارنیوز و یازدهمین برنامه رکن سه بود. این فعال اصلاح‌طلب در قسمت اول این گفت‌وگو به جایگاه احزاب و جمهوریت در نظام و نقشی که اقتدارگرایان در قهر مردم...
تاریخ به روایت موتلفه اسلامی
برنامه هفدهم تنگنا در گفت‌و‌گو با اسدالله بادامچیان (قسمت اول)

تاریخ به روایت موتلفه اسلامی

در نخستین بخش از برنامه تنگنا در گفت‌وگو با دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، روایتی از آغاز به کار این حزب در دهه ۱۳۴۰ را از زبان اسدالله بادامچیان خواهید شنید که پر از جزئیات جالب و مهم است.

ظریفیان: اصلاح‌طلبان یک فرصت طلایی دارند

غلامرضا ظریفیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بر این باور است الان که اصلاح طلبان در قدرت جایی ندارند، یک فرصت طلایی برای بازسازی خود در اختیار دارند.

کد خبر: ۱۲۶۹۰۰
۰۸:۰۶ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱

ظریفیان: اصلاح‌طلبان یک فرصت طلایی دارند

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: الان که اصلاح طلبان در قدرت نیستند، فرصت طلایی برای بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی خود دارند.

غلامرضا ظریفیان، درباره اولویت‌های جریان اصلاحات در سال جاری اظهار کرد: یکی از مهمترین شاخص‌های اصلاح طلبی چه در زمانی که در قدرت باشند چه نباشند، اعتقاد عمیق به مصالح مردم است. در حال حاضر اصلاح طلبان فرصت خوبی دارند که هم در عرصه گفتمانی و هم عرصه تشکیلاتی به بازسازی خود بپردازند. این جریان باید گفتمان خود را متناسب با نیاز‌های زمان سامان دهد و به یک اجماع نسبی درباره اولویت‌ها و راهبرد‌های مورد نیاز جامعه برسند و مبنی بر آن اجماع، برنامه‌های خود را تنظیم کنند.

وی ادامه داد: اصلاحات با توجه به تحولات جهانی و تغییر سبک زندگی در جامعه باید گفتمان خود را به‌روز کند. الان که اصلاح طلبان در قدرت نیستند، فرصت طلایی برای بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی خود دارند. در واقع بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی اولویت اول اصلاحات است.

این فعال سیاسی با اشاره به ایجاد تشکیلات فراحزبی برای جبران نقیصه تکثر احزاب در جریان اصلاحات، گفت: فعالیت جبهه اصلاحات پس از انتخابات سال گذشته کاهش یافته است و این یک نقیصه کار حزبی و سیاسی در ایران است که بیشتر فعالیت‌ها در مقطع انتخابات انجام می‌شود. اما به هر حال این تشکیلات تجارب خوبی دارد و می‌تواند با رویکرد بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی، تعیین اولویت‌های جامعه و نقد قدرت فعال شود.

ظریفیان در پایان تصریح کرد: اصلاح طلبان از سویی نباید خود را از مسئولیت نقد مشفقانه قدرت کنار بکشند. هرجا کار درستی دیدند، آن را تشویق کنند و هرجا سیاست و رویه‌ها نادرست بود، مسئولان را نقد کرده و مردم را نسبت به این سیاست‌ها آگاه کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی