تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ظریفیان: اصلاح‌طلبان یک فرصت طلایی دارند

غلامرضا ظریفیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بر این باور است الان که اصلاح طلبان در قدرت جایی ندارند، یک فرصت طلایی برای بازسازی خود در اختیار دارند.

کد خبر: ۱۲۶۹۰۰
۰۸:۰۶ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱

ظریفیان: اصلاح‌طلبان یک فرصت طلایی دارند

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: الان که اصلاح طلبان در قدرت نیستند، فرصت طلایی برای بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی خود دارند.

غلامرضا ظریفیان، درباره اولویت‌های جریان اصلاحات در سال جاری اظهار کرد: یکی از مهمترین شاخص‌های اصلاح طلبی چه در زمانی که در قدرت باشند چه نباشند، اعتقاد عمیق به مصالح مردم است. در حال حاضر اصلاح طلبان فرصت خوبی دارند که هم در عرصه گفتمانی و هم عرصه تشکیلاتی به بازسازی خود بپردازند. این جریان باید گفتمان خود را متناسب با نیاز‌های زمان سامان دهد و به یک اجماع نسبی درباره اولویت‌ها و راهبرد‌های مورد نیاز جامعه برسند و مبنی بر آن اجماع، برنامه‌های خود را تنظیم کنند.

وی ادامه داد: اصلاحات با توجه به تحولات جهانی و تغییر سبک زندگی در جامعه باید گفتمان خود را به‌روز کند. الان که اصلاح طلبان در قدرت نیستند، فرصت طلایی برای بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی خود دارند. در واقع بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی اولویت اول اصلاحات است.

این فعال سیاسی با اشاره به ایجاد تشکیلات فراحزبی برای جبران نقیصه تکثر احزاب در جریان اصلاحات، گفت: فعالیت جبهه اصلاحات پس از انتخابات سال گذشته کاهش یافته است و این یک نقیصه کار حزبی و سیاسی در ایران است که بیشتر فعالیت‌ها در مقطع انتخابات انجام می‌شود. اما به هر حال این تشکیلات تجارب خوبی دارد و می‌تواند با رویکرد بازسازی گفتمانی و تشکیلاتی، تعیین اولویت‌های جامعه و نقد قدرت فعال شود.

ظریفیان در پایان تصریح کرد: اصلاح طلبان از سویی نباید خود را از مسئولیت نقد مشفقانه قدرت کنار بکشند. هرجا کار درستی دیدند، آن را تشویق کنند و هرجا سیاست و رویه‌ها نادرست بود، مسئولان را نقد کرده و مردم را نسبت به این سیاست‌ها آگاه کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها