تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

مرد جوان چرا همسرصیغه‌ای ۲۲ ساله‌اش را خفه کرد؟

عصر روز نهم دی سال گذشته، فردی با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و از ماجرای خودکشی یک زن جوان در منزل مسکونی واقع در منطقه پنجتن مشهد خبر داد.

کد خبر: ۱۲۶۷۹۵
۰۹:۱۴ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

مرد جوان چرا همسرصیغه‌ای جوانش را خفه کرد

دیدارنیوز ـ به دنبال دریافت این خبر، نیرو‌های انتظامی عازم نشانی مذکور شدند و جسد زن جوانی را مشاهده کردند که شال دور گردنش بریده شده بود. مرد ۳۵ ساله‌ای که در آن خانه حضور داشت و مدعی بود زن جوان را به عقد موقت خودش درآورده است، به نیرو‌های انتظامی گفت: او خودش را از نردبان داخل حیاط حلق آویز کرد که من با چاقو شال را بریدم و تلاش کردم تا با تنفس دهان به دهان او را از مرگ نجات دهم، ولی موفق نشدم.

در همین حال نیرو‌های انتظامی مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند که دقایقی بعد با حضور قاضی تحقیقات میدانی در این باره آغاز شد، اما اوضاع عادی به نظر نمی‌رسید و مقام قضایی به ماجرای حلق آویزی مشکوک شده بود به همین دلیل از مرد ۳۵ ساله پرسید کارد بزرگی که با آن شال را بریدی از کجا برداشتی؟
مرد پاسخ داد: کارد درون کیف زن صیغه‌ای ام بود!
با این پاسخ، بلافاصله مقام قضایی کارد را درون کیف متوفی گذاشت، اما کارد درون کیف جا نمی‌گرفت.

درحالی که هر لحظه ماجرا مشکوک‌تر می‌شد قاضی صفری سوال کرد: هیچ کلیدی در بازرسی اموال همراه زن جوان پیدا نشد، پس او چگونه وارد خانه شده است؟ مرد که دست و پایش را گم کرده بود، پای صاحبخانه را به میان کشید و گفت: صاحبخانه کلید منزل ما را دارد، ولی صاحبخانه اظهارات او را رد کرد.

قاضی صفری دستور بازداشت مرد متاهل را در حالی صادر کرد که همسرش از ازدواج مجدد او خبر نداشت.

حدود ۱۰۰ روز از ماجرای این حادثه تکان دهنده گذشت، اما «مرتضی – گ» (متهم پرونده) همچنان مدعی بود که زن ۲۲ ساله خودکشی کرده است.
در همین حال کارآگاهان رصد‌های اطلاعاتی گسترده‌ای را برای جمع آوری اسناد و مدارک محکمه پسند آغاز کرده بودند. در حالی که ردیابی‌ها به مرد ۳۵ ساله کارواش دار می‌رسید او سعی داشت با تمارض‌های ترسناک و ادعا‌های ساختگی، مسیر پرونده را به بیراهه بکشاند، ولی تجربیات گروه تخصصی کارآگاهان و تدابیر مقام قضایی او را در تنگنا‌هایی قرار می‌داد که هر بار در مرداب خودساخته بیشتر فرو می‌رفت و قصه هایش رنگ می‌باخت.

بالاخره مرتضی بعد از گذشت حدود ۱۰۰ روز از این حادثه، تصمیم گرفت حقیقت ماجرا را افشا کند، ولی باز هم داستان‌هایی را برای فرار از مجازات سرهم می‌کرد که هر بار با مدارک موجود به بن بست می‌رسید.
در همین اثنا بود که ناگهان فریاد زد، شیطان فریبم داد! آن زن وسوسه ام کرد و من هم تاوان خیانت به همسرم را پرداختم!

متهم که لب به اعتراف گشوده بود مدعی شد که می‌خواهد همه حقیقت تلخ این جنایت را فاش کند! او این جنایت هولناک را چنین بازگو کرد.
از حدود ۴ سال قبل با آن زن جوان آشنا شدم. من آن زمان در کار تجارت پسته بودم و تعداد زیادی از دختران و زنان جوان را برای شکستن پسته استخدام می‌کردم در عین حال نیز با پرایدم مسافرکشی می‌کردم و آن‌ها را با گرفتن کرایه به منزلشان می‌بردم. در همین رفت و آمد‌ها با «ز- م» ارتباط برقرار کردم تا این که حدود ۴ ماه قبل منزلی را برایش در منطقه پنجتن مشهد اجاره کردم و لوازم زندگی هم خریدم. ولی او بعد از مدتی مرا تهدید می‌کرد که چرا همسرت را طلاق نمی‌دهی! اگرچه همسرم متوجه ارتباط من با زن غریبه شده بود، ولی من این موضوع را انکار می‌کردم تا این که شب قبل از حادثه با «ز» تماس گرفتم و با او قرار گذاشتم که صبح سرکوچه بیاید تا او را به همان خانه اجاره‌ای ببرم، اما وقتی به محل منزل رسیدیم تازه متوجه شدم که «کلید» خانه را درون لباس کار و در کارواش جا گذاشته ام چرا که از مدتی قبل یک کارواش راه اندازی کرده بودم و روزگارم را می‌گذراندم. از آن زن خواستم تا منتظر بماند و من خودم به دنبال کلید رفتم وقتی بازگشتم با هم قلیان کشیدیم، ولی باز هم «ز» مرا تهدید کرد او در همین حال شال خودش را برداشت و بالای نردبان داخل حیاط رفت تا خودکشی کند که در همین حال من او را پایین آوردم و به درون اتاق بردم، اما او حال مناسبی نداشت. ساعتی بعد زمانی که به هوش آمد شروع به فحاشی کرد و به من بد و بیراه گفت، من هم که دیگر کنترل خودم را از دست داده بودم در یک لحظه همان شال را دور گردنش پیچیدم و او را خفه کردم وقتی دیدم دیگر تکان نمی‌خورد با یکی از دوستانم تماس گرفتم و به او گفتم که زنی در منزلم خودش را حلق آویز کرده است و سپس از او خواستم تا به آن جا بیاید که با هم جسد را بیرون ببریم! البته از قبل بنزین هم تهیه کردم که شاید مجبور شوم جسد را بسوزانم، ولی دوستم با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته بود که آن‌ها به خانه ام آمدند. البته قبل از حضور پلیس من رمز گوشی آن زن را باز کردم و آثار همه پیام‌ها و تماس هایم را از بین بردم!

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر