تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
حسن ملکی‌زاده خبر داد

مجوز دُز چهارم واکسن کرونا در بوشهر صادر شد

حسن ملکی‌زاده، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد که مجوز تزریق دُز چهارم واکسن کرونا برای آن دسته از افرادی که نقص ایمنی دارند صادرشده است.

کد خبر: ۱۲۴۷۳۱
۱۰:۲۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

مجوز دُز چهارم واکسن کرونا در بوشهر صادر شد

دیدارنیوز: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجوز تزریق دُز چهارم واکسن کرونا برای آن دسته از افرادی که نقص ایمنی دارند صادرشده است.

حسن ملکی‌زاده در نشست ستاد مقابله با کرونای استان بوشهر اظهار کرد: دُز سوم واکسن کرونا در گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ تنها برای آن دسته از افرادی تزریق می‌شود که دچار بیماری نقص سیستم ایمنی باشند.

وی اضافه کرد: کسانی که متقاضی سفر خارجی هستند نیز با ارائه مدارک سفر و تعهد کتبی باید دُز چهارم و پنجم واکسن خود را نیز تزریق کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تاکید بر ضرورت انجام واکسیناسیون تصریح کرد: مراکز واکسیناسیون استان بوشهر به مهمانان نوروزی خدمات لازم را ارائه می‌دهند.

ملکی‌زاده بیان کرد: مسافران نوروزی که واکسیناسیون خود را کامل نکرده یا زمان انجام دوز دوم و سوم فرارسیده می‌توانند برای دریافت خدمات به مراکز واکسیناسیون استان بوشهر مراجعه کنند.

وی عنوان کرد: در رنگ‌بندی جدید کرونایی از ۹ شهرستان آبی و در وضعیت کم‌خطر کرونایی کشور ۲ شهرستان دشتستان و کنگان از توابع استان بوشهر هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطر نشان کرد: در ارزیابی جدید هیچ شهرستان قرمز و در وضعیت خیلی پرخطر کرونایی نیز در استان بوشهر معرفی نشده است.

ملکی‌زاده با اشاره به روند کاهشی ویروس در استان بوشهر ادامه داد: مراجعه‌های سرپایی کاهش‌یافته و به ۲۱۹ نفر رسیده و بستری‌ها نیز از ۲۴۲ به ۱۱۱ نفر کاهش‌یافته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با ابراز نگرانی از جان‌باختگان ناشی از کرونا در استان بوشهر گفت: از ابتدای شیوع پیک ششم کرونا در این استان تاکنون ۹۵ نفر جان خود را براثر ابتلا به این ویروس ازدست‌داده‌اند این در حالی است که این آمار در دی‌ماه تنها یک نفر ثبت‌شده است.

وی ادامه داد: ۷۴ درصد جان‌باختگان ناشی از ابتلا به کرونا در استان بوشهر بالای ۶۵ سال سن داشتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور