تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

جلال میرزایی: اگر یک نفر از هاروارد برای وزارت صمت بگذاریم مشکلات حل نمی‌شود

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید گفت: باید مخالفان اجازه دهند وزرا معرفی شوند و بعد از معرفی اگر سوالی دارند بپرسند. نمی‌توان با تردید کارشان را پیش ببرند. منتقدین باید اجازه دهند آقای شریعتمداری به مجلس بیاید، برنامه خود را ارائه دهد و بعد از آن قطعا سوالات مطرح می‌شود و ایشان هم پاسخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۲۴۱۰
۱۱:۵۶ - ۲۴ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - جلال میرزایی نماینده ایلام و رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس با اشاره به هجمه های مطرح شده بر علیه برخی از وزرای پیشنهادی، گفت: هنوز فرصتی نشده تا آقای شریعتمداری به مجلس بیاید و راجع به آنچه که در حوزه واردات خودرو و تخصیص ارز صورت گرفته، توضیح بدهد. باید او توضیحات بدهند و ببینند سهم ایشان در مشکلات چه بوده است؟ نمی توان قصاص پیش از جنایت کرد.
 
او تاکید کرد: باید مخالفان اجازه دهند وزرا معرفی شوند و بعد از معرفی اگر سوالی دارند بپرسند. نمی توان با تردید کارشان را پیش ببرند. منتقدین باید اجازه دهند آقای شریعتمداری به مجلس بیاید، برنامه خود را ارائه دهد و بعد از آن قطعا این سوالات مطرح می‌شود و ایشان هم پاسخ می‌دهد و اگر توضیحات آقای شریعتمداری قانع‌کننده بود، نمایندگان می‌توانند اعتماد کنند و اگر عده‌ای قانع نشدند می‌توانند رای ندهند.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: باید بعد از معرفی و ارزیابی آقای شریعتمداری به عنوان وزیر پیشنهادی کار، تصمیم‌گیری انجام شود. نمایندگان مجلس فرصت دارند که از آقای شریعتمداری سوالات و ابهاماتی که راجع به عملکرد وزرات صمت دارند، مطرح کنند.
 
میرزایی تاکید کرد: باید دقت کرد که همه مشکلات کشور متوجه آقای شریعتمداری نیست. اگر یک نفر از دانشگاه هاروارد را هم در وزارت صمت بگذاریم نمی تواند آنجا را اداره کند. چون تحولات سیاست خارجی، روابط ما با سایر کشورها بر صنعت و تجارت تاثیرگذاشته است و باید در این زمینه منصفانه قضاوت کرد.
 
او با اشاره به پیش داوری و هجمه کسانیکه تا پیش از این با فشار به دنبال ترمیم کابینه و معرفی وزرا بودند، گفت: این افراد نگران هستند که اگر این حربه از دست آنها خارج شود چند روز دیگر دچار مشکل می‌شوند چون دیگر سوژه‌ای پیدا نمی‌شود که براساس آن بخواهند انتقاد از دولت را کش بدهند و متهم به ناکارآمدی کنند. آنها از یک سو فشار می‌آورند که نیاز به ترمیم کابینه است اما از سوی دیگر اقدامات دیگری انجام می‌دهند.
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: این افراد مایل هستند حواشی را کش بدهند تا بتوانند دولت را به حاشیه ببرند و تمرکز دولت برای خدمت‌رسانی را برهم بزنند.
 
میرزایی گفت: آنها می‌خواهند مسایل و مشکلاتی که برای دولت بوجود می‌آید، ادامه داشته باشد. امیدوارم بعد از اینکه به وزرای جدید رای داده شد و تکلیف وزراتخانه‌ها مشخص شد با توجه به مشکلات جدی که کشور دارد و تهدیداتی که متوجه اصل نظام است به سمت تعامل و همکاری برویم و هر کسی به سهم خود بتواند کمک کند.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان