تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

چین: با گسترش ناتو مخالفیم

دفتر نمایندگی چین در اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پکن بر این باور است که گسترش ناتو برای امنیت و ثبات جهانی سازنده نیست.

کد خبر: ۱۲۱۲۹۳
۱۰:۵۱ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰

اروپا

دیدارنیوز: نمایندگی چین در اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ناتو باید ضمن احترام به فرهنگ و تمدن کشورها، ذهنیت جنگ سرد را کنار بگذارد و همچنین گسترش بیشتر آن به نفع امنیت جهانی نیست.

به نقل از ریانووستی، دفتر نمایندگی چین در اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پکن بر این باور است که گسترش ناتو برای امنیت و ثبات جهانی سازنده نیست.

در این بیانیه آمده است: ۳۰ سال پس از پایان جنگ سرد، ناتو به گسترش جغرافیا و دامنه عملیات، سیاست ائتلاف و رویارویی خود ادامه می‌دهد. این مسئله برای امنیت و ثبات جهانی مفید نیست.

این بیانیه همچنین می‌افزاید: ما از ناتو می‌خواهیم که ذهنیت جنگ سرد و تعصب ایدئولوژیک را کنار بگذارد، به حاکمیت، امنیت، منافع و همچنین تنوع تمدن ها، تاریخ و فرهنگ سایر کشور‌ها احترام بگذارد.

پیشتر و طی سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به چین و دیدار با «شی جینپینگ» همتای چینی خود، مسکو و پکن در بیانیه‌ای مشترک در مورد روابط بین الملل با گسترش بیشتر ناتو مخالفت کرده و از این ائتلاف خواسته بودند که رویکرد‌های دوران جنگ سرد را کنار بگذارد.

همزمان ناتو نیز از همگرایی بیش از پیش مسکو و پکن احساس خطر کرده و «ینس استولتنبرگ» دبیرکل این ائتلاف گفته بود که اکنون زمان آن است که با توجه به همبستگی چین و روسیه در زمینه‌های مختلف، کشور‌های عضو ناتو در آمریکای شمالی و اروپا در کنار هم بایستند تا در امان بمانند.

منبع: مهر
برچسب ها: چین ناتو
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر