تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

تامین امنیت تئاترشهر پس از قمه‌کشی

قمه‌کشی اخیری که در فضای بیرونی مجموعه تئاترشهر رخ داد، اداره کل هنر‌های نمایشی را بر آن داشت برای تامین امنیت این مجموعه در طول برگزاری جشنواره تئاتر فجر، همکاری تنگاتنگی با نیروی انتظامی انجام دهد.

کد خبر: ۱۲۰۴۵۳
۱۰:۲۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

تامین امنیت تئاترشهر پس از قمه‌کشی

دیدارنیوز ـ مجموعه تئاتر شهر مدت‌هاست با انواع و اقسام اتفاقات ناخوشایند رو به رو بوده است؛ از سرقت کاشی‌کاری‌ها و مجسمه‌هایش تا خفت‌گیری و درگیری اراذل و اوباش و به تازگی هم یک قمه‌کشی خونین آن هم همزمان با روز تولدش.

اما حالا مدیر کل هنر‌های نمایشی در گفتگویی خبر می‌دهد که برای تامین امنیت مراجعان این مجموعه همزمان با جشنواره تئاتر فجر همکاری تنگاتنگی با نیروی انتظامی صورت خواهد گرفت.

قادر آشنا درباره تامین امنیت مجموعه تئاتر شهر در ایام غیر از جشنواره هم می‌گوید: تا زمانی که برای این مجموعه منحصر به فرد حریمی مشخص نکنیم، همواره این مشکلات وجود دارد.

او ادامه می‌دهد: وزارت ارشاد نه اجازه دارد کسانی را به عنوان نگهبان تئاتر شهر به کار بگیرد و نه این نیرو‌ها را در اختیار دارد. نیروی انتظامی هم نیرو‌های محدودی دارد؛ بنابراین بهترین راه همان تعیین حریم است و خوشبختانه شواری شهر فعلی هم با این موضوع همراه هستند.

او با اشاره به اینکه طرح تعیین حریم مجموعه تئاتر شهر دیروز، یکشنبه ۱۰ بهمن ماه به شورای شهر ارایه شده است، می‌افزاید: ما این طرح را تقدیم کرده‌ایم، ولی حرف اول و آخر را شهرداری می‌زند. با این همه امیدواریم تا پایان سال بودجه تعیین حریم تامین شود و از ابتدای سال آینده وارد مراحل اجرایی بشویم تا فضای پیرامون تئاتر شهر شبیه دیگر مکان‌های فرهنگی هنری‌مان بشود.

آشنا درباره برطرف کردن نابسامانی‌های درون این مجموعه که نیازی هم به رایزینی با نهاد‌های خارج از وزارت ارشاد ندارد، نیز می‌گوید: قطعا سفارش خواهیم کرد که مشکلات داخل مجموعه برطرف شود.

مدیر کل هنر‌های نمایشی درباره احتمال تغییراتی در برگزاری افتتاحیه چهلمین جشنواره تئاتر فجر به دلیل گسترش سویه امیکرون کرونا توضیح می‌دهد: با توجه به اینکه افتتاحیه در فضای باز برگزار می‌شود و با در نظر گرفتن اینکه همه پروتکل‌ها را به طور کامل رعایت خواهیم کرد، مشکلی نخواهیم داشت و طبق برنامه‌ریزی انجام شده، افتتاحیه در یزد برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: تئاتر شهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر