تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
بازدید سفیر ژاپن از پتروشیمی بندرامام

آیکاوا: حضور در پتروشیمی بندرامام یادآور خاطرت خوب همکاری در گذشته بود

سفیر ژاپن در ایران با همراهی معاون اقتصادی استاندار خوزستان و فرماندار شهرستان ماهشهر ضمن بازدید از مجتمع پتروشیمی بندرامام با مهندس حمیدرضا رستمی مدیرعامل شرکت دیدار کردند. 

کد خبر: ۱۲۰۰۲۱
۲۰:۴۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

آیکاوا: حضور در پتروشیمی بندرامام یادآور خاطرت خوب همکاری در گذشته بود

به گزارش دیدارنیوز خوزستان به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بندرامام، روز سه شنبه پنجم آبان ماه، آقای کازوتوشی آیکاوا (AIKAWA Kazutoshi) سفیر ژاپن در ایران با همراهی رضا فتوحی معاون اقتصادی استاندار خورستان و فریدون بندری فرماندار شهرستان ماهشهر در مجتمع پتروشیمی بندرامام حاضر و ضمن برگزاری جلسه‌ای با مهندس حمیدرضا رستمی مدیرعامل پتروشیمی بندرامام، از فرآیندهای تولیدی و عملیاتی شرکت بازدید کرد. 

در ابتدای جلسه حمیدرضا رستمی ضمن گرامی داشت حضور مهمانان به ویژه سفیر ژاپن، اظهار داشت: از گذشته تعامل منطقی و فنی بین هر دو کشور وجود داشته است که ثمره آن توسعه اقتصادی و انتقال دانش فنی بود و اکنون هم ارتقاء سطح روابط اقتصادی و انسانی می‌تواند ثمرات بسیار ارزشمندی به همراه داشته باشد. 
همچنین مدیرعامل پتروشیمی بندرامام به افزایش سرمایه گذاری و ارتقاء سطح مراودات تجاری و بازرگانی از سوی ژاپن در این منطقه ابراز علاقه کرد. 

در این نشست آیکاوا سفیر ژاپن گفت: دیدن پتروشیمی بندرامام یادآور خاطرات خوب همکاری در گذشته بوده است و ما مایل به افزایش سطح مراودات تجاری و صنعتی هستیم. 

گفتنی است در سال ۱۳۵۳ قرارداد مشارکت بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و با پنج شرکت ژاپنی به نمایندگی شرکت میتسویی با نسبت مشارکت ۵۰-۵۰ منعقد و با نام شرکت سهامی پتروشیمی ایران - ژاپن (IJPC) آغاز بکار کرد. 

در سال ۱۳۵۷ و پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی پروژه احداث متوقف و پس از آن در سال ۱۳۵۹ با آغاز جنگ تحمیلی طرف ژاپنی از کشور خارج شد و پس از جنگ تحمیلی به بهانه اقتصادی نبودن طرح از ادامه کار خودداری کرد. 
در ادامه با پرداخت غرامت از سوی طرف ژاپنی تمام سهام به صنایع پتروشیمی ایران منتقل شد و نام آن به شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام تغییر یافت.

برچسب ها: پتروشیمی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر