تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

شروط انجام تست اُمیکرون برای افراد علامت‌دار

دکتر علیرضا بیگلری، رییس انستیتو پاستور ایران با اشاره به شرایط انجام تست اُمیکرون برای افراد علامت‌دار کرونا، گفت: ظرفیت انجام تست تشخیصی کرونا در کشور می‌تواند تا روزانه ۲۰۰ یا ۲۵۰ هزار تست افزایش یابد، اما باید دید که دستورالعمل وزارت بهداشت چه خواهد بود.

کد خبر: ۱۱۸۸۹۵
۱۲:۵۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

شروط انجام تست اُمیکرون

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا بیگلری، رییس انستیتو پاستور ایران با اشاره به برخی پیشنهادات مبنی بر افزایش میزان تست‌های تشخیصی کرونا در کشور، به ویژه با توجه به خطر شیوع اُمیکرون، گفت: در حال حاضر ۵۰۰ آزمایشگاه در کشور داریم که با شبکه آزمایشگاهی پاستور همکاری می‌کنند. ظرفیت انجام تست تشخیصی کرونا در کشور می‌تواند تا روزانه ۲۰۰ یا ۲۵۰ هزار تست افزایش یابد، اما باید دید که دستورالعمل وزارت بهداشت چه خواهد بود.

لزوم هدفمند بودن افزایش تست‌های تشخیصی کرونا

وی افزود: بر این اساس وزارت بهداشت باید تشخیص دهد که با چه روندی می‌خواهد پیش‌بینی کند. ممکن است که هدف این باشد که افراد علائم‌دار را تست کنیم یا ممکن است هدف این باشد که تست‌های وسیعی انجام شود که مسلما هزینه بالایی هم دارد.
ضرورت پیگیری و قرنطینه کرونا مثبت‌ها

بیگلری ادامه داد: با این حال باید توجه کرد که اگر تست به میزان بالایی انجام شود و مشخص شود که تعدادی از افراد تست‌شان مثبت است، باید یک برنامه‌ریزی قوی وجود داشته باشد که افراد مثبت را بتوانیم در خانه قرنطینه کنیم. وگرنه اینطور درست نیست که تست تشخیصی انجام شود و سپس افراد کرونا مثبت در جامعه رها شوند و این به معنی از دست دادن منابع است. بر همین اساس تست بسیار خوب است، اما باید با یک استراتژی و هدف بسیار قوی همراه باشد.

وی گفت: طبق آنچه که در شبکه تشخیصی انجام می‌شود، میزان تست باتوجه به شدت بیماری است؛ به طوری که در شرایط اوج بیماری می‌توانیم به انجام روزانه ۱۵۰ هزار تست هم برسیم، اما در روز‌هایی که علائم و مراجعه کننده کم است، مسلما تعداد تست هم کاهش می‌یابد. ظرفیت افزایش تست وجود دارد، اما باید با برنامه‌ریزی از این ظرفیت استفاده شود.

تشخیص اُمیکرون در کشور از هفته دوم آذر

بیگلری درباره تست تشخیصی اُمیکرون، گفت: در هفته دوم آذر ماه تست تشخیصی اُمیکرون را در آزمایشگاه‌های منتخب پخش کردیم که تولید خود انستیتو پاستور ایران بود. بر این اساس آزمایشگاه‌های منتخب کل کشور از هفته دوم آذر ماه قادر بودند که اُمیکرون را تشخیص دهند.

شرایط انجام تست امیکرون

وی تاکید کرد: باید توجه کرد که نباید تست اُمیکرون را به صورت گسترده برای هر فردی که علائم دارد، استفاده کرد، بلکه تست‌های PCR و ... انجام می‌شود و اگر تشخیص بر کووید شد و احتمال ابتلا به سویه اُمیکرون در فرد وجود داشت، از تست مربوط به شناسایی اُمیکرون استفاده می‌شود.

در عین حال طبق دستورالعمل وزارت بهداشت برای کسانی که طی دو هفته گذشته وارد کشور شدند و علائم دارند، کسانیکه در آی‌سی‌یو بستری هستند، کسانیکه در مدرسه، کارخانه و هر جایی به صورت خوشه‌ای مبتلا و کرونا مثبت می‌شوند که فقط کافی است یک نفر از آن‌ها تست شود تا متوجه شویم آیا مبتلا به اُمیکرون هستند یا خیر، تست اُمیکرون برایشان انجام می‌شود. باید توجه کرد که نیاز نیست تست اُمیکرون به صورت مورد برای هر فرد انجام شود، بلکه بعد از مثبت شدن کرونا و در صورت شک به ابتلا به سویه اُمیکرون تست انجام می‌شود.

بیگلری درباره کیفیت شناسایی کرونا از طریق تست‌های خانگی که در برخی داروخانه‌ها به فروش می‌رسد، گفت: اگر این تست‌ها از مراجع ذی‌صلاح تاییدیه داشته باشند، استفاده از آن‌ها را می‌توان توصیه کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا اومیکرون
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر