تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

لزوم توجه بیش از پیش به خوزستان

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: همه ما مدیون خاک خوزستان هستم و می‌بایست بیش از پیش توجه ویژه‌ای به این استان داشته باشیم.

کد خبر: ۱۱۸۸۸۸
۱۲:۱۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به همراه میرهاشمی موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و محمد اسکندری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با حضور در شرکت فولاد اکسین از نزدیک در جریان روند فعالیت و تولید این شرکت قرار گرفتند.

میر هاشم موسوی در نشستی که پس از این بازدید انجام شد، گفت: همه ما مدیون خون شهدای عزیزی هستیم که در این منطقه مقدس ریخته شده است. باعث افتخار است که اولین سفر استانی ام بعد از انتصاب، به استان خوزستان بوده است. از اینکه رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی فرصت بازدید از مناطق محروم خوزستان را فراهم کردند تقدیر و تشکر می‌کنم.

دغدغه بنده رسیدگی به مناطق محروم و نابرخوردار است، از نظر من نابرخوردار جایی است که از توجه مسئولین دور بوده است، از آنجائیکه همه ما مدیون خاک خوزستان هستیم، می‌بایست بیش از پیش توجه ویژه‌ای به این استان داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه افزود: در سفر اول اینجانب به خوزستان بودجه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان برای خوزستان در نظر گرفته شد و از لحاظ عملیاتی بیش از ۶۰ درصد از مصوبات سفر اول محقق شده است.

در خصوص فولاد اکسین توسعه و گسترش این کارخانه می‌بایست کارشناسی شود و از آنجائیکه این یک صنعت ستراتژیک هم هست. این کارخانه یکی از دستاورد‌های بعد از انقلاب اسلامی است که می‌بایست بیش از پیش توسعه یابد و در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی نیز ابلاغ کردیم که تمامی شرکت‌های زیر مجموعه تامین اجتماعی می‌بایست تعهدات خودشان را در منطقه انجام دهند و اگر قصوری هست شرکت‌ها و مدیرانی که در منطقه حضور دارند، جبران نمایند.

زینبده ما نیست که ما در منطقه‌ای مانند خوزستان شاهدی شرایط حاشیه نشینی باشیم تاکید می‌کنم، مدیران اگر می‌خواهند ظرفیت‌هایی حمایتی ایجاد نمایند ما پیشتیبانی می‌کنیم.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی پس از بازدید از شرکت فولاد اکسین خوزستان با همراهی سید محمد مرعشی مدیر کل و دکتر علی، ولی منش مدیریت درمان تامین اجتماعی راهی شهرستان شوش شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر