تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نجات ۳۵ نفر در ارتفاعات توچال تهران

آتش نشانان کوهستان در چهار عملیات متوالی ۳۵ نفر شامل ۱۹ خانم و ۱۶ آقا از افراد در راه مانده را از ارتفاعات توچال تهران نجات دادند.

کد خبر: ۱۱۸۸۵۵
۰۹:۵۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

نجات ۳۵ نفر در ارتفاعات توچال تهران

دیدارنیوز ـ سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران روز شنبه در این‌باره گفت: روز گذشته چهار حادثه مبنی بر گرفتار شدن افراد در ارتفاعات توچال به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بی درنگ گروه امداد و نجات ویژه کوهستان آتش نشانی شهرداری تهران به ایستگاه شماره هفت اعزام و از آنجا پیاده در کولاک و بوران شدید به سمت قله حرکت کردند.

سید جلال ملکی با بیان اینکه سر و صدا‌های زیادی مبنی بر کمک افراد به گوش می‌رسید افزود: آتش نشانان به ۲ گروه تقسیم شدند، گروهی به سمت صدا‌ها و گروهی به سمت فرد گرفتار که تماس گرفته بود، رفتند که در نهایت ۱۶ نفر آقا و خانم بدلیل گم کردن مسیر به ایستگاه هفت منتقل شدند.

به گفته وی، گروه دیگر هم آقای تماس گیرنده را پیدا کردند و در همان زمان متوجه شدند ۲ نفر دیگر هم در همان محدوده هستند و آن‌ها را پیدا کردند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران ادامه داد: در شرایط بوران و برف شدید در حالی که این گروه در حال انتقال سه نفر به پایین بودند، گروه ۱۶ نفره دیگری که مسیر را گم کرده بودند، پیدا کردند و همه نفرات به سمت ایستگاه هفت منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع چهار حادثه از ظهر تا ساعات پایانی روز گذشته (جمعه) در ارتفاعات توچال به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که تعداد ۳۵ نفر شامل ۱۹ خانم و ۱۶ آقا که در ارتفاعات بدلیل گم کردن مسیر گرفتار بودند را نجات دادند.

به گفته ملکی، در بین این افراد تعدادی کودک نیز وجود داشت که چند نفری دچار سرمازدگی شده بودند، اما این حوادث مصدومیت و تلفات جانی نداشت.

وی از کوهنوردان خواست در زمان بارش و بوران از صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کوهنوردی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها