تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

جاده‌های کوهستانی در خطرناک‌ترین وضعیت ممکن!

محمدرضا فلاح‌نژاد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: با توجه به آفتابی شدن هوا، احتمال جابجایی سنگ و ریزش بهمن در محور‌های کوهستانی بسیار زیاد و این مسیر‌ها برای تردد خطرناک است.

کد خبر: ۱۱۹۲۷۸
۱۱:۵۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۰

وضعیت خطرناک جاده‌های کوهستانی

دیدارنیوز ـ محمدرضا فلاح‌نژاد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: از شب گذشته که بارش برف شروع شد جاده چالوس از ورودی کرج بسته شد تا شاهد حادثه برای مسافران عبوری نباشیم.

وی گفت: در حال حاضر با توجه به آفتابی شدن هوا، احتمال جابجایی سنگ و ریزش بهمن در محور‌های کوهستانی بسیار زیاد و این مسیر‌ها برای تردد خطرناک است؛ بنابراین از مردم می‌خواهیم فریب آفتابی بودن هوا را نخورند و برای تردد از محور‌های کوهستانی ملاحظه این موارد را نیز داشته باشند.

این مسئول از سقوط بهمن در محدوده قطعه دوم آزادراه تهران-شمال خبر داد و گفت: با برخورد بهمن به کانکس‌های پروژه، متأسفانه یکی از کارگران فوت کرد و دو نفر دیگر زخمی شدند. در این حادثه سه کانکس به دلیل سرعت بهمن جابجا شده بود و این سه نفر که در یکی از کانکس‌ها حضور داشتند دچار حادثه شدند.

وی خاطرنشان کرد: به جز حادثه ریزش بهمن در محدوده پروژه تهران-شمال، هیچ حادثه دیگری از جمله تصادف و یا در راه ماندن خودرو نداشته‌ایم.

 

منبع: ایسنا
برچسب ها: کوهستان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد