تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...

دختر ۱۵ ساله در دام اغفالگر اینترنتی/ مرد میانسال خودش را ۲۰ ساله جا زده بود

سرگرد سمانه مهربانی، کارشناس آموزشی پلیس تهران نوشت: دختر جوان به همراه والدینش وارد دایره مبارزه با جرائم اخلاقی پلیس فتا شدند. از ظاهر هر سه نفر مشخص بود که از قشر مرفه جامعه هستند.

کد خبر: ۱۱۸۵۱۶
۱۰:۲۶ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

اغفال دختر ۱۵ ساله توسط مرد میانسال

دیدارنیوز ـ دوست داشتم هرچه زودتر پای صحبت آن‌ها بنشینم. بعد از اینکه افسر پرونده من را به آن‌ها معرفی کرد، دختر جوان کنارم نشست و گفت: مقصر همه اتفاقات خودم هستم. من ۱۵ سال دارم و از وقتی پدرم گوشی مورد علاقه‌ام را برایم تهیه کرد، شبانه‌روز مثل همه هم‌سن‌وسال‌هایم دنبال تفریح و سرگرمی و وقت‌گذرانی در شبکه‌های اجتماعی بودم.

در یکی از همین شبکه‌های اجتماعی فردی به من پیشنهاد دوستی داد. پروفایلش را دیدم و از مشخصات و تصاویری که از خودش در پیج شخصی‌اش قرار داده بود خوشم آمد و به همین دلیل پیشنهادش را قبول کردم. آن فرد در مدت کوتاهی با چرب‌زبانی من را به خودش وابسته کرد و طوری اعتمادم را جلب کرد که تعدادی از عکس‌های خصوصی‌ام را برایش ارسال کردم و دقیقا از وقتی موفق شد عکس‌هایم را به دست بیاورد، دردسر‌های من شروع شد.

علاوه بر تصاویر، اطلاعات شخصی زیادی از خود و خانواده‌ام در اختیارش گذاشته بودم. او با توجه به اطلاعات و مستنداتی که از من داشت شروع به تهدید و اخاذی کرد و از من می‌خواست تا هر چند روز یک بار مبلغی را به حسابش واریز کنم تا خانواده‌ام را در جریان ارتباطمان قرار ندهد. بعد از مدتی از من خواست تا علاوه بر پول از نزدیک هم با او ملاقات داشته باشم.

با وجود ترس از واکنش والدینم تصمیم گرفتم موضوع اخاذی را با آن‌ها در میان بگذارم و اجازه ندهم ماجرای اشتباهم از این پیچیده‌تر شود. بعد از صحبت با والدینم به پلیس فتا آمدیم.

پلیس موفق شد هویت واقعی فرد مزاحم را شناسایی کند. این مرد میانسال با اطلاعات و تصاویر ساختگی اقدام به راه‌اندازی پیج شخصی به اسم یک جوان ۲۰‌ساله کرده بود و من همه حرف‌هایش را باور کردم و حالا متوجه شدم فریب یک آدم علاف و بی‌کار را خوردم که هم‌سن پدرم است. خوشحالم که موضوع را به‌موقع با خانواده‌ام در میان گذاشتم. خدا می‌داند اگر باز هم تسلیم خواسته‌هایش می‌شدم چه بلایی به سرم می‌آمد.

متهم این پرونده درحال‌حاضر با دستور مقام قضائی برای شناسایی سایر قربانیان احتمالی در اختیار پلیس فتا است. البته امیدوارم من اولین و آخرین فردی باشم که این مرد فریبش داده است.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها