تیتر امروز

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

خطیب‌زاده: امیدواریم آرامش به قزاقستان بازگردد

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت قزاقستان، مراتب تسلیت خود را به خانواده‌ها و وابستگان جانباختگان ابراز داشت. 

کد خبر: ۱۱۸۴۷۶
۱۵:۳۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۰

قزاقستان

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه گفت که امیدواریم هر چه سریعتر ثبات، امنیت و آرامش به قزاقستان بازگردد.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) طی اظهاراتی درباره با حوادث جاری در جمهوری قزاقستان و خسارت‌های انسانی این رخدادها، ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت این کشور، مراتب تسلیت خود را به خانواده‌ها و وابستگان جانباختگان ابراز داشت. 

سعید خطیب‌زاده افزود: مطمئنا دولت قانونی حاکم بر این کشور و ملت شریف قزاقستان توطئه‌ها و دسیسه‌های خارجی که به قصد ایجاد آشوب و بی ثباتی در این کشور فعال شده اند را خنثی کرده و این روز‌های سخت را پشت سر خواهند گذاشت. 

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار کشور دوست، برادر و همسایه قزاقستان بوده و خواهد بود و امیدواریم هر چه سریعتر ثبات، امنیت و آرامش به این کشور بازگردد.

خطیب‌زاده امروز درباره تحولات قزاقستان نیز بیان کرد: این تحولات را از نزدیک از لحظات اول پیگیری کرده و در تماس مداوم با دوستان در قزاقستان هستیم و تصورمان این است که مردم قزاقستان این توانایی را دارند که با کمترین هزینه این مشکل را حل کنند. شاهد برخی دخالت‌های خارجی هستیم. امروز شاهد آرامش بیشتری در قزاقستان هستیم و امیدواریم بزودی این موضوع به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد