تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو/ وزیر دفاع ونزوئلا: آنها بر ما پیروز نخواهند شد
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو/ وزیر دفاع ونزوئلا: آنها بر ما پیروز نخواهند شد

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی:

چشم‌انداز سوددهی نیشکر با وجود بحران خشکسالی روشن است

تلفیق تجارت و تولید، برنامه‌ریزی و همت جهادی کارکنان بستر ساز رسیدن به اهداف عالی شرکت و سودآوری بی‌نظیر بود.

کد خبر: ۱۱۷۳۷۸
۱۶:۴۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۰

چشم‌انداز سوددهی نیشکر با وجود بحران خشکسالی روشن است

 دیدارنیوز خوزستان:مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، عملکرد شرکت‌های گروه توسعه نیشکر و صنایع جانبی را در سال بهره‌برداری ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در زمینه سودآوری و پارامترهای تولید بی‌نظیر عنوان کرد.

 دکتر عبدعلی ناصری  یک‌شنبه (پنجم دی ماه) در پایان مجامع عمومی عادی سالیانه شرکت‌های گروه توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان این مطلب بیان داشت که تولید ۶۱۸ هزار تن شکر و رکورد تصفیه ۷۴۳ هزار شکر سفید، شرکت را در مسیر سوددهی چهار برابری نسبت به گذشته قرار داد.

وی رونق حاصل شده در صنعت نیشکر را حاصل همراهی، همدلی و پشتیبانی اعضای هیات مدیره، مدیران عامل و همه پرسنل خانواده بزرگ توسعه نیشکر برشمرد و افزود: تلفیق تجارت و تولید، برنامه‌ریزی و همت جهادی کارکنان بستر ساز رسیدن به اهداف عالی شرکت و سودآوری بی‌نظیر بود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بخش دیگری از سخنان خود از اقدامات صورت گرفته در واحدهای نیشکری جهت مقابله با بحران کم آبی در تابستان قدردانی کرد و افزود: علیرغم خشکسالی شدید اما چشم‌انداز سودآوری شرکت روشن است و پیش‌بینی می‌شود این شرکت در سال بهره‌برداری جاری نیز مانند سال گذشته، سودآوری مناسبی داشته باشد.

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی علی‌رغم دو بحران خشکسالی و سیلاب در دو سال گذشته، با تمهیدات اندیشیده شده توانست به سودآوری مناسبی دست یابد.

ایجاد رضایتمندی در کارکنان، حاکم شدن تفکر کارسالاری و توجه به مسئله رفاه و امنیت شغلی، برنامه ریزی و تلاش برای صیانت از تولید و … از جمله مواردی است که موجب سودآوری این شرکت حتی در شرایط بحران خشکسالی و سیلاب شده است.

برچسب ها: خوزستان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها