تیتر امروز

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

کاهش مصونیت با واکسن آسترازنکا طی مدت کوتاهی

نتایج تحقیق جدید پژوهشگران اسکاتلند و برزیل بر روی داده‌های ۲ میلیون نفر در اسکاتلند و ۴۲ میلیون نفر در برزیل که با واکسن آسترازنکا واکسینه شده بودند، نشان می‌دهد که حفاظت ایجاد شده با واکسن کووید آسترازنکا سه ماه بعد از دریافت دوز دوم کاهش می‌یابد.

کد خبر: ۱۱۶۸۶۵
۱۴:۵۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰

کاهش مصونیت با واکسن آسترازنکا

دیدارنیوز ـ محققان معتقدند که به برنامه‌های تقویت‌کننده‌ای برای کمک به حفظ مصونیت در برابر بیماری‌های شدید در افراد دریافت‌کننده واکسن آسترازنکا نیاز است.

پژوهشگران اسکاتلند و برزیل داده‌های ۲ میلیون نفر در اسکاتلند و ۴۲ میلیون نفر در برزیل که با واکسن آسترازنکا واکسینه شده بودند را تجزیه و تحلیل کردند.

در اسکاتلند در مقایسه با ۲ هفته پس از دریافت دوز دوم احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر کووید ۱۹ تقریبا پنج ماه پس از واکسیناسیون حدود پنج برابر افزایش یافت.

کارشناسان اظهار کردند: این کاهش اثربخشی ابتدا حدود سه ماه پس از دریافت واکسن ظاهر می‌شود؛ زمانی که خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگ ۲ برابر بعد از دریافت دوز دوم است.

پس از آن این خطر تنها کمتر از چهار ماه پس از دوز دوم واکسن سه برابر افزایش می‌یابد.

این ارقام در برزیل نیز مشابه بود.

محققان داده‌های اسکاتلند و برزیل را با فاصله زمانی مشابهی بین تزریق دوزها، یعنی ۱۲ هفته و بر اساس اولویت‌بندی اولیه افراد واکسینه شده، مقایسه کردند. این افراد در معرض بالاترین میزان خطر ابتلا به بیماری‌های شدید قرار داشتند و شامل کارکنان مراقبت‌های بهداشتی بودند.

با این حال طی مطالعه نوع غالب در هر کشور متفاوت بود (دلتا در اسکاتلند و گاما در برزیل)؛ به این معنا که کاهش اثربخشی واکسن احتمالا به دلیل از بین رفتن اثر آن و تاثیر سویه‌های مختلف است.

این مطالعه همچنین اثربخشی واکسن را در فواصل ۲ هفته‌ای مشابه با مقایسه نتایج افرادی که واکسینه شده‌اند با افرادی که واکسینه نشده‌اند، تخمین زد.

با این حال کارشناسان هشدار دادند در مورد این ارقام باید احتیاط کرد، زیرا مقایسه افراد واکسینه‌ نشده با افراد واکسینه شده با ویژگی‌های مشابه، به ویژه در گروه‌های سنی بالاتر که اکنون افراد زیادی در این گروه واکسینه شده‌اند، سخت‌تر خواهد بود.

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی