تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

اردوغان: "اسلام" نمی‌گذارد نرخ بهره را زیاد کنیم

رئیس‌جمهوری ترکیه از جمله دلایل کاهش نرخ بهره در کشورش را "اسلام" عنوان کرده است. این در حالی است که ارزش لیر در روز‌های اخیر به سطح بی‌سابقه‌ای کاهش یافته، چون اردوغان از تغییر موضع در سیاست پولی کشورش خودداری می‌کند.

کد خبر: ۱۱۶۸۲۱
۱۰:۵۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰

اردوغان:

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه دویچه وله، ارزش لیر ترکیه روز دوشنبه باز هم کاهش یافت البته بعد از سخنرانی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در تلویزیون دولتی اندکی بهبود نشان داد. او در سخنانش به "اسلام" به عنوان دلیل عدم افزایش نرخ بهره، آن هم با وجود کاهش ارزش پول و تورم افسارگسیخته، اشاره کرد.

اردوغان بار‌ها از بانک مرکزی ترکیه خواسته است تا نرخ بهره را با وجود نرخ تورم سالانه که بیش از ۲۰ درصد است، کاهش دهد. اقتصاددان‌ها معتقدند که نتیجه اقدامات اردوغان با واحد پول می‌تواند تورم مصرف‌کننده را در ماه‌های آتی به ۳۰ درصد یا بالاتر برساند.

با این حال اردوغان در سخنانش تاکید کرد که او با پیروی از اصول اسلام از بانک مرکزی ترکیه خواست تا نرخ بهره را کاهش دهد. او همچنین قول داد به صادرکنندگان کمک کند و همچنین مشارکت دولت در صندوق‌های بازنشستگی افزایش یابد. اردوغان گفت: به عنوان یک مسلمان، به انجام آنچه دینمان به ما می‌گوید، ادامه خواهم داد. این دستور است.

در مقطعی از معاملات روز دوشنبه، ارزش لیر مقابل دلار با بیش از ۱۱ درصد سقوط به حدود ۱۸.۴۰ رسید که پایین‌ترین میزان ثبت‌شده بود، اما در اواخر روز اندکی بهبود یافت. بسیاری از شهروندان ترکیه برای خرید کالا‌های اساسی و دریافت خدمات با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند.

از آغاز نوامبر، ارزش لیر ۴۵ درصد سقوط داشته است. معاملات روز دوشنبه در اصلی‌ترین بازار بورس استانبول برای دومین بار متوالی به مدت کوتاهی متوقف شد.

دیپلمات‌های خارجی در ترکیه گمانه‌زنی می‌کنند که اردوغان اینطور فکر می‌کند که رشد اقتصادی می‌تواند موجب پیروزی او در انتخابات بعدی در اواسط ۲۰۲۳ شود و با این کار دوره تصدی او بر جمهوری ترکیه، به سومین دهه گسترش یابد.

این اولین مرتبه‌ای نیست که اردوغان رهنمود‌های اسلامی را خط‌مشی خودش در تصمیمات سیاست مالی عنوان می‌کند. او همچنین ماه گذشته "جنگ اقتصادی استقلال" را اعلام کرد. او هدفش را حذف اتکای ترکیه به سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی و هزینه‌های متفاوت واردات انرژی نظیر نفت و گاز طبیعی عنوان کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: رجب طیب اردوغان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر