تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

انریکه مورا: مذاکرات برای بازگشت ایران به تعهدات برجامی است

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید مذاکرات وین برای بازگشت ایران و آمریکا برای پایبندی به برجام است.

کد خبر: ۱۱۶۵۵۷
۰۸:۵۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰

انریکه مورا: مذاکرات برای بازگشت ایران به تعهدات برجامی است

دیدارنیوز -  انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه در کنفرانسی خبری گفت: ایالات متحده بخش مهمی از مذاکرات وین است. مذاکرات وین برای بازگرداندن آمریکا به برجام انجام می‌گیرد. هیچ دیدار مستقیمی بین ایران و ایالات متحده اتفاق نخواهد افتاد.

مورا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما کار‌های زیاد و سختی پیش رو داریم. تصمیم‌های سیاسی سختی باید گرفته شوند. حال وقت آن رسیده که بر روی اولویت‌ها و آنچه که برای هر یک از هیات‌ها جهت تصمیم‌گیری مهم‌تر است تمرکز شود و به این شیوه پیشروی کنیم چراکه زمان زیادی در اختیار نداریم. حس فوریت در همه کارهای‌مان در اینجا وجود دارد. ما به زودی به کارمان ادامه می‌دهیم.

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: آنچه که ما در این روز‌ها انجام داده‌ایم تثبیت دوباره وجه اشتراک برای تداوم مذاکرات بوده است. ما در این کار موفق بوده‌ایم. ما نباید فراموش کنیم که درحال مذاکره مجدد و بازنویسی برجام نیستیم. آنچه که در اینجا درخصوص آن مذاکره می‌کنیم گام‌های عملی است که ایالات متحده و ایران برای بازگشت کامل به پایبندی به برجام انجام دهند. این گام‌های عملی شامل رفع تحریم‌ها و بازگشت به تعهدات هسته‌ای است. ما در شرایطی هستیم که در زمینه هسته‌ای و تحریم‌ها تصمیمات سیاسی سختی باید گرفته شوند.

وی تاکید کرد: کارمان آسان نخواهد بود. کار ما پیچیده و سخت و گاهی اوقات از لحاظ سیاسی دردناک خواهد بود. ما زمان زیادی نداریم پس من به عنوان هماهنگ کننده می‌خواهم هیات‌ها اولویت‌های جدیدشان را تثبیت کنند و خواسته‌های غیرواقع گرایانه نداشته باشند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: انریکه مورا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد