تیتر امروز

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

موزه برلین نقاشی استردادی را دوباره خرید

موزه برلین یکی از تابلو‌های نقاشی غارت‌شده پیسارو را که بازگردانده بود بار دیگر خریداری کرد. این نقاشی به «آرماند دورویل» یک وکیل یهودی تعلق داشت.

کد خبر: ۱۱۲۰۵۲
۱۵:۳۸ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

موزه برلین و خریدن نقاشی پیسارو

دیدارنیوز ـ آرت‌نیوزپیپر نوشت: نگارخانه ملی کهن یکی از تابلو‌های نقاشی «پیسارو» نقاش مشهور فرانسوی را پس از آنکه آن را بازگرداند بار دیگر خریداری کردند. این نقاشی به «آرماند دورویل» یک وکیل یهودی تعلق داشت و وارثان او به ناچار این اثر را در سال ۱۹۴۲ در فرانسه به مزایده گذاشته بودند.

«دورویل» این نقاشی که با نام «میدانی در Roche-Guyon» شناخته می‌شود را در سال ۱۹۲۸ در پاریس خریداری کرد. او مجموعه‌ای متشکل از ۴۵۰ اثر هنری از جمله آثار «رنوار»، «بونار» و «مونه» جمع‌آوری کرده بود. پس از آنکه ارتش آلمان در سال ۱۹۴۰ پاریس را اشغال کرد، «دورویل» به جنوب فرانسه گریخت و برخی از آثارش را نیز با خود برد. او در سال ۱۹۴۱ درگذشت و میراثش را برای سه برادر و خواهر و فرزندانشان به جای گذاشت.

وارثان او مجموعه آثارش را در سال ۱۹۴۲ در «نیس» به فروش رساندند، اما از دسترسی به عواید فروش بی‌بهره ماندند.

نازی‌ها در طول جنگ جهانی دوم هزاران اثر هنری از خانواده‌های یهودی را ربودند و روند بازگرداندن این آثار سرعت کمی داشته و با نزاع‌های قانونی و تحقیقات پیچیده همراه بوده است.

و، اما ماجرای خلق نقاشی از این قرار است که «پیسارو» در سال ۱۸۶۷ در ملاقاتی با یکی از دوستان هنرمندش در «Roche-Guyon» واقع در شمال پاریس به همراه «پل سزان» در آنجا نقاشی کشید. نگارخانه ملی کهن این نقاشی را در سال ۱۹۶۱ را در یک گالری واقع در لندن خریداری کرد. حالا این نقاشی که به وارثان این وکیل یهودی بازگردانده شده است بار دیگر به مجموعه این موزه اضافه خواهد شد؛ چراکه آن‌ها با فروش این اثر به موزه موافقت کرده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی