
پرونده قتل دردناک داریوش مهرجویی، کارگردان ایرانی و همسرش؛ وحیده محمدیفر با رسیدگی قضایی به پایان رسیده و محکوم به قصاص، توسط اولیای دم بخشیده شده است.
دیدارنیوز: پرونده قتل داریوش مهرجویی، کارگردان ایرانی و همسرش؛ وحیده محمدیفر با رسیدگی قضایی به پایان رسیده و محکوم به قصاص، توسط اولیای دم بخشیده شده است.
به نقل از ایلنا، براساس گزارشهای منتشر شده، نوبان فشندی، وکیل مادر وحیده محمدیفر، اعلام کرد که دیوان عالی کشور رای قطعی خود را صادر کرده است. این رای، تایید کننده حکم قبلی دادگاه کیفری یک استان البرز است که بر اساس آن، یکی از متهمان به قصاص نفس و سایر متهمان به احکام حبس محکوم شدند.
به گفته وکیل پرونده، اولیای دم این حادثه غمانگیز، با اعلام گذشت از حق قصاص، خواستار اجرای کامل مجازاتهای جایگزین شدند. این تصمیم نشاندهنده توجه آنان به جنبه عمومی جرم و اهمیت اجرای عدالت در جامعه است.
به گزارش دیدارنیوز، در پی صدور حکم قطعی برای قاتلان داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر، دختر این زوج هنرمند، مونا مهرجویی، با انتشار پیامی در شبکههای اجتماعی اعلام کرد که خانوادهاش درخواست اجرای حکم قصاص ندارند.