تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
وکیل دادگستری می‌گوید دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است

آخرین خبر از پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش

مانوش منوچهری، وکیل پرونده قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر درباره آخرین وضعیت این پرونده گفت: دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است و پرونده را برای بررسی و تحقیقات بیشتر مجددا به دادسرا ارجاع کردند.

کد خبر: ۱۶۸۶۲۱
۱۳:۱۶ - ۲۳ تير ۱۴۰۳

آخرین خبر از پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش

دیدارنیوز: وکیل پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش گفت: دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است و پرونده را برای بررسی و تحقیقات بیشتر مجددا به دادسرا ارجاع کردند.

مانوش منوچهری، وکیل پرونده قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر، درباره آخرین جزئیات این پرونده گفت: دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است و پرونده را برای بررسی و تحقیقات بیشتر مجددا به دادسرا ارجاع کردند.

وی درباره به جریان افتادن بررسی پرونده افزود: در حال حاضر، تحقیقات مجدد روی پرونده تقریبا آغاز شده و به جریان افتاده است. باید دوباره از محیط اصلی وقوع جرم تحقیقات به عمل بیاورند تا جزئیات بیشتری مشخص شود.

این وکیل دادگستری درباره آخرین وضعیت متهمین پرونده گفت: فعلا متهمین در زندان هستند و باید مجددا از آن‌ها تحقیقات بیشتری صورت گیرد.

منوچهری در پاسخ به این سوال که آیا در بررسی مجدد ایرادات پرونده احتمال دارد متهم دیگری به پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر اضافه شود، گفت: بستگی به روند تحقیقات دارد و ممکن است متهم دیگری هم وجود داشته باشد. بستگی به این دارد که روند تحقیقات موفقیت آمیز باشد، گزارش‌ها کامل شود و ببینیم چه چیزی از درون بررسی‌ها پیدا می‌شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد