تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

هشدار سازمان هواشناسی؛ تداوم فعالیت طوفان شاهین/ از تردد‌های دریایی جلوگیری شود

سازمان هواشناسی نسبت به تداوم فعالیت سامانه چرخند حاره‌ای شاهین، افزایش ارتفاع موج در دریای خزر و بارش باران شمال کشور هشدار داد.

کد خبر: ۱۱۰۴۵۴
۱۶:۳۲ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰

فعالیت طوفان شاهین

دیدارنیوز ـ سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ با اشاره به ادامه فعالیت سامانه چرخند حاره‌ای شاهین آورده است: فعالیت این سامانه امروز (۱۱ مهرماه) موجب افزایش ارتفاع موج ۳ تا ۴ متر، افزایش سرعت باد تا ۷۰ کیلومتر بر ساعت و سرعت باد لحظه‌ای بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، بارش شدید باران، وقوع رگبار و رعدوبرق در نیمه غربی تنگه هرمز و فردا (۱۲ مهرماه) موجب افزایش ارتفاع موج ۱ تا ۱.۵ متر در سواحل و ۲ تا ۳ متر در فراساحل همراه با وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد خیلی شدید در نواحی فراساحلی دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس می‌شود.

اختلال در تردد‌ها و فعالیت‌های دریایی، آسیب رسیدن به قفس‌ها و تور‌های صیادی، خسارت وارد شدن به قایق و شناور‌های کوچک و غرق شدن شناگران از مخاطرات حاکمیت این شرایط جوی است بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به ممانعت از تردد‌های دریایی به‌ویژه از تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی، ممانعت از شنا توصیه می‌کند.

در ادامه این هشدار آمده است: افزایش ارتفاع موج بین ۱.۵ تا ۲ متر در سواحل ۲ تا ۲.۵ متر در نواحی فراساحلی همراه با بارش باران و وزش باد فردا (۱۲ مهرماه) برای نواحی غربی دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل گیلان و غرب مازندران، سه‌شنبه (۱۳ مهرماه) برای دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل گیلان و مازندران، چهارشنبه (۱۴ مهرماه) برای دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل گیلان، مازندران و گلستان و پنج‌شنبه (۱۵ مهرماه) برای دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل گیلان، مازندران و گلستان پیش‌بینی می‌شود.

غرق شدن شناگران، آسیب رسیدن به قفس‌ها و تور‌های صیادی، خسارت وارد شدن به قایق و شناور‌های کوچک و اختلال در تردد‌ها و فعالیت‌های دریایی در این شرایط جوی دور از انتظار نیست و نسبت به ممانعت از شنا، ممانعت از تردد‌های دریایی غیر ضروری به‌ویژه از تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی توصیه می‌شود.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ نیز آورده است: بارش شدید باران، وقوع رعد و برق و وزش باد و کاهش دما سه‌شنبه (۱۳ مهرماه) در استان‌های گیلان، غرب مازندران، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، چهارشنبه (۱۴ مهرماه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و پنج‌شنبه (۱۵ مهرماه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان غربی قابل پیش‌بینی است.

در این شرایط جوی احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، احتمال جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، احتمال آبگرفتگی موقت، وزش تند باد موقت و کاهش دما در نوار شمالی کشور پیش‌بینی و نسبت به احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، تقویت سازه‌های موقتی، احتیاط در چرای دام در مسیل‌ها و مناطق مرتفع و احتیاط در صعود به ارتفاعات توصیه می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور