تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

میزبانی از آثار جشنواره فیلم کودک توسط همه استان‌ها

علی تاجیک، مدیر هماهنگی امور استان‌های جشنواره سی و چهارم برنامه‌های استان‌های سراسر ایران را برای میزبانی از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان شرح داد.

کد خبر: ۱۱۰۲۸۵
۱۳:۱۸ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

 آثار سی و چهارمین جشنواره فیلم کودک می‌شوند

دیدارنیوز ـ علی تاجیک، مدیر هماهنگی امور استان‌ها در سی و چهارمین دوره از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان درباره برنامه‌های استان‌ها برای اکران آثار جشنواره گفت: پیرو تفاهم‌نامه‌ای که سازمان سینمایی با استان‌های کشور در سال جاری منعقد کرده، قرار بر این است که به جز دو شهر تهران و اصفهان، سایر استان‌ها نیز آثار سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان را اکران کنند.

او ادامه داد: قرار است آثار جشنواره حاضر در این رویداد سینمایی، از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ مهر سال جاری، همزمان با تهران (سینما فرهنگ) و اصفهان (سینما فلسطین و سینما ساحل) در سایر استان‌های کشور نیز اکران شوند.

تاجیک تاکید کرد: البته به دلیل شرایط کرونایی و محدودیت‌های ناشی از شیوع این ویروس، اکران فیزیکی تنها محدود به استان‌هایی می‌شود که به دلیل کم‌تر بودن آمار مبتلا، متقاضی اکران فیزیکی و میزبانی از مخاطبان در سالن‌های سینما هستند که تا امروز علاوه بر تهران و اصفهان، مشهد، همدان، گرگان، شیراز، قم، رفسنجان، بردسیر و منطقه آزاد اروند (آبادان) آثار را به صورت حضوری اکران خواهند کرد.

در بخش دیگری از این گفتگو، تاجیک با اشاره به آغاز فعالیت‌های جشنواره در بخش استانی، گفت: امیدوار هستیم که برنامه‌های خوبی با هماهنگی مدیران کل این استان‌ها که با حکم دبیر جشنواره به عنوان مدیر استانی جشنواره معرفی شدند، رقم بخورد.

مدیر امورهماهنگی استان‌های جشنواره ۳۴ درباره داوری آثار گفت: جشنواره امسال هر روز در ۲ سانس برگزار خواهد شد و استان‌ها، در سینما‌های مشخص شده آثار را اکران خواهند کرد و کودکان و نوجوانان و دانش‌آموزان عزیز می‌توانند در این سینما‌ها به تماشای آثار بنشینند. داوری نیز به صورت همزمان انجام خواهد شد و تماشاگر‌ها بعد از تماشای فیلم‌های مسابقه رٲی خود را برای آثار اعلام می‌کنند.

او ادامه داد: جشنواره علاوه بر اکران فیزیکی، به صورت آنلاین و در قالب پلتفرم‌های مشخص شده (هاشور، فیلیمو) نیز برگزار خواهد شد و ما در این قالب نیز بحث داوری را توسط داوران کودک و نوجوان خواهیم داشت.

تاجیک در ادامه گفت: در پی شهادت «علی لندی» نوجوان ایثارگر ایذه‌ای، یاد او را در این دوره جشنواره با برپایی مراسم نکوداشت، زنده نگاه خواهیم داشت. سی و چهارمین دوره جشنواره، از چند ویژگی حائز اهمیت برخوردار است. همزمانی اکران تمام آثار سینمایی در سایر استان‌ها همراه با دو شهر تهران و اصفهان برای اولین بار انجام می‌شود. ضمن این که جشنواره کودکان و نوجوانان، اولین رویداد در حوزه سینما است که در زمان دولت جدید با ابعاد بین‌المللی برگزار خواهد شد. سینما‌های ایران به دلیل شرایط کرونایی در این مدت رکودی نسبی را تجربه کردند و امیدواریم در ایام جشنواره، چراغ سینما‌ها روشن شود و شاهد رونقی دوباره باشیم.

سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری «علیرضا تابش» از ۱۶ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۰ (۸ تا ۱۳ اکتبر ۲۰۲۱) با شعار «سینما، سرزمین خیال» برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر