تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

آخرین خبر از واکسیناسیون دانش‌آموزان

علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش از واگذاری تصمیم بازگشایی مدارس را به شورای مدرسه واگذار کرده ایم که البته به تایید منطقه آموزش و پرورش و ستادملی کرونا در منطقه می‌رسد.

کد خبر: ۱۰۸۹۰۵
۱۶:۳۱ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰

واکسیناسیون دانش‌آموزان

دیدارنیوز ـ علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به رویکرد تفویض اختیار بازگشایی مدارس به شورای مدارس و مناطق گفت: با توجه به تفاوت‌های اقلیمی و وضعیت متفاوت کرونا در استان‌ها تصمیم را به شورای مدرسه واگذار کرده ایم که به تایید منطقه آموزش و پرورش و ستادملی کرونا در منطقه می‌رسد.

کاظمی با حضور در آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی عالی که در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، برگزار شد، پیرامون برنامه ریزی برای آغاز سال تحصیلی اظهار کرد: تمام برنامه ریزی‌های لازم را برای آغاز سال تحصیلی انجام دادیم و در تلاشیم تا سال تحصیلی را در مهرماه آغاز و زمینه بازگشایی مدارس را نیز به صورت آرام و تدریجی مهیا کنیم. در همین راستا الگوی بازگشایی مدارس را آماده و طی بخشنامه‌ای در هفته گذشته به مدیران ابلاغ کردیم.

وی افزود: ما سال تحصیلی را در سه مسیر و سه راهبرد دنبال می‌کنیم. راهبرد اول غیرحضوری است که از طریق مدرسه تلویزیونی ایران دنبال می‌شود، تمهید مقدمات لازم برای آغاز به کار مدرسه تلویزیونی انجام شده است. بخش بعد که به صورت غیرحضوری دنبال می‌شود آموزش از طریق شبکه شاد است و برنامه ریزی‌های خوبی انجام شده است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در روز‌های آینده از نسخه جدید شاد رونمایی و ظرفیت‌های جدید را توضیح و تبیین خواهیم کرد عنوان کرد: اقدامات دیگری نیز در حال انجام است که امیدواریم زمینه آغاز مطلوب‌تر آموزش از طریق فضای مجازی را در پی داشته باشد.

کاظمی افزود: مهرماه را با این دو راهبرد آغاز خواهیم کرد. راهبرد سوم هم راهبرد آموزش حضوری است. در الگوی بازگشایی که طراحی کرده ایم زمینه حضور آرام، تدریجی و کم دغدغه را مهیا می‌کنیم. این کار مهم را باید با کمک همه رسانه‌ها و همدلی مردم انجام دهیم. به حفظ سلامتی دانش آموزان توجه داریم و سلامت آن‌ها خط قرمز فعالیت‌های ماست.

وی با اشاره به رویکرد تفویض اختیار گفت: با توجه به تفاوت‌های اقلیمی و وضعیت متفاوت کرونا در استان‌ها تصمیم را به شورای مدرسه واگذار کرده ایم که به تایید منطقه آموزش و پرورش و ستادملی کرونا در منطقه می‌رسد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: استاندارد‌های حضور دانش آموزان را نیز بر اساس توافق با مجموعه وزارت بهداشت در قالب پیوست‌ها به مدارس ابلاغ و شبکه نظارتی طراحی کرده ایم که بر وضعیت تحصیلی تمام مدارس نظارت داریم و به طور دقیق می‌توانیم وضعیت هر مدرسه را رصد کنیم.

کاظمی با بیان اینکه خوشبختانه علیرغم شرایط سخت کرونا تا کنون بیش از ۹۶ تا ۹۷ درصد ثبت نام‌ها در پایه اول ابتدایی را به پایان رساندیم و به طور میانگین بیش از ۹۳ تا ۹۴ درصد ثبت نام‌ها در همه پایه‌ها انجام شده و کتب درسی هم به همین میزان توزیع شده گفت: امید است در روز‌های باقی مانده بتوانیم خلاء‌های موجود را جبران کنیم. جای نگرانی نیست و امیدواریم با کمک اولیاء، دانش آموزان و همکاران بتوانیم سال تحصیلی خوبی را آغاز کنیم.

وی افزود: یکی از دلایلی که باعث شد سال را به صورت مجازی آغاز کنیم واکسیناسیون معلمان بود که پیش بینی ما به دلیل تاخیر‌ها یا به علت تراکمی که ایجاد شد مقداری به تاخیر افتاد، اما اکنون با تسریع واکسیناسیون معلمان پیش بینی ما این است که تا پایان شهریور واکسیناسیون کامل انجام شود. واکسیناسیون دانش آموزان هم در دستورکار وزارت بهداشت قرار گرفته و در روز‌های آینده خبر‌های خوشی از سوی وزارت بهداشت در این باره اعلام خواهد شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این‌ها کمک می‌کند تا زمینه بازگشایی حضوری مدارس فراهم شود. سعی می‌کنیم از مدارس کم جمعیت با استاندارد‌های وزارت بهداشت آغاز کنیم و مدارسی که جمعیت بیشتری دارند با رویکرد ترکیبی باز کنیم. برای آن مدارسی که تراکم بالا دارند نیز با حداقل حضور برنامه ریزی می‌کنیم. امید است با اتمام واکسیناسیون دانش آموزان زمینه بازگشایی کامل را داشته باشیم.

کاظمی درباره آخرین وضعیت اجرای رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق هیئت علمی دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی نیز گفت: دو موضوع اساسی در دستورکار دولت است و موضوعی نیست که من پیگیری کنم. دولت و نمایندگان مجلس دو موضوع را به جد پیگیر هستند. رتبه بندی معلمان در دستورکار کمیسیون آموزش است و رئیس مجلس هم به جد پیگیر است. موضوع همسان سازی حقوق هیئت علمی دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی هم در دستورکار دولت است و یکسری اشکالات و ایرادات قانونی دارد که امید است رفع شود و به نتیجه برسد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر