تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

اولویت واکسیناسیون دانش‌آموزان با بیماری‌های زمینه‌ای

علیرضا کاظمی، سرپرست آموزش و پرورش از تمهیداتی برای واکسیناسیون دانش آموزان علیه کرونا خبر داد که در آن دانش آموزان دارای بیماری‌های خاص و زمینه‌ای در اولویت واکسیناسیون قرار دارند.

کد خبر: ۱۰۸۳۶۳
۱۴:۲۷ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۰

واکسیناسیون دانش‌آموزان با بیماری‌های زمینه‌ای

دیدارنیوز ـ علیرضا کاظمی، سرپرست آموزش و پرورش گفت: تمهیداتی برای واکسیناسیون دانش آموزان علیه کرونا صورت گرفته است. در این برنامه دانش آموزان پرخطر و دارای بیماری‌های خاص و زمینه‌ای در اولویت واکسیناسیون قرار دارند

سرپرست آموزش و پرورش امروز در حاشیه سومین اجلاسیه کنگره سیزدهم اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان اظهار کرد: مکاتباتی در این زمینه صورت گرفته است و امیدوارم زودتر شرایط واکسیناسیون فراهم شود.

وی گفت: آغاز سال تحصیلی از ابتدای مهر و بازگشایی مدارس به تدریج انجام می‌شود.

کاظمی اظهار داشت: مکاتبه‌ای در حال انجام است مبنی بر اینکه تا یکی دو ماه آینده واکسیناسیون دانش آموزان پرخطر انجام شود.

وی درباره واکسیناسیون معلمان نیز اظهار داشت: دوز اول واکسیناسیون معلمان تا ٩٠ درصد انجام شده است و دوز دوم هم تا ۶٠ درصد معلمان تا پایان شهریور محقق می‌شود.

کاظمی درباره آمار بازماندگان از تحصیل برای سال تحصیلی جدید گفت: بر اساس سنجش سلامت نوآموزان، بیش از ۹۰ درصد پایه اول ثبت نام شده اند و احتمالا این تعداد افزایش هم می‌یابد.

وی توضیح داد: به طور میانگین ٩۴ درصد در دوره ابتدایی ثبت نام کرده اند. همچنین بیش از ٩٠ درصد هم در همه پایه‌ها نام نویسی داشته اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد