تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشدار داد

واکسن بزنید؛ "موجِ ششم" کرونا آبان از راه می‌رسد

دکتر محمودرضا مرادی، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن اشاره به احتمال بروز موج ششم کرونا در آبان ماه سال جاری بر مراجعه سریع‌تر افراد برای واکسیناسیون تاکید کرد.

کد خبر: ۱۰۸۳۳۳
۱۲:۳۶ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۰

هشدار موج ششم کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر محمودرضا مرادی، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه موج پنجم کرونا در استان قدری آرام گرفته است، گفت: این موج جدید از شرق و جنوب کشور آغاز شد و برای همین با تاخیر به غرب کشور و استان کرمانشاه رسید و به تبع پایان گرفتن آن هم نسبت به استان‌های دیگر با تاخیر خواهد بود.

وی افزود: خوشبختانه در هفته گذشته قدری از شتاب این موج کاسته شده و در یکی دو روز گذشته شاهد اندک ثباتی در آمار بستری‌ها هستیم که نوید این را می‌دهد از اواخر هفته وارد سیر نزولی این موج شویم.

مرادی گفت: در هفته گذشته ۱۵۷۰ بستری داشتیم که این آمار به حدود ۱۵۰۰ بستری در هفته جاری رسیده و اگر مردم همکاری کنند و پروتکل‌ها را رعایت کنند این شیب نزولی ادامه خواهد داشت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: اگر شیب نزولی در اواخر هفته شروع شده و ادامه پیدا کند، به احتمال زیاد تا اواخر مهرماه بتوانیم از این موج خارج شویم.

وی افزود: در حال حاضر به دنبال افزایش بستری‌های کرونا در هفته‌های گذشته، هم اکنون شاهد افزایش مرگ و میر کرونا در استان هستیم و تعداد بیماران با حال وخیم هم به ۶۳ نفر رسیده که احتمالا حدود نیمی از آن‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

مرادی با بیان اینکه امکان بروز پیک ششم در کشور و استان محتمل است، گفت: طبق پیش بینی‌ها به نظر می‌رسد آبان ماه شاهد بروز پیک ششم باشیم و باید از هم اکنون برای مقابله با این پیک جدید آماده شویم.

وی در خصوص دلایل بروز پیک ششم گفت: در حال حاضر روز‌های پایانی تابستان را سپری می‌کنیم و متاسفانه بسیاری مردم در این روز‌ها مسافرت می‌روند و همین امر موجب تشدید گردش ویروس در کشور می‌شود و می‌تواند کشور را در معرض بروز پیک ششم قرار دهد.

مرادی گفت: از طرفی از اواخر مهرماه با پایان گرفتن ماه صفر، مراسم جشن و عروسی از سر گرفته می‌شود و همین امر زمینه ساز بروز پیک ششم در کشور خواهد بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در مجموع بروز پیک ششم و شدت آن ارتباط مستقیمی با رفتار مردم دارد و هرچه رعایت پروتکل‌ها کمتر باشد، احتمال بروز پیک جدید و قدرت آن افزایش خواهد یافت.

مرادی یکی از راهکار‌های اساسی مقابله با پیک ششم را تقویت روند واکسیناسیون در کشور و استان دانست و از همه افراد فراخوان شده خواست برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

وی افزود: تامین واکسن به میزان کافی در استان صورت گرفته و از طرفی تمام مراکز واکسیناسیون فعال هستند و از تمام گروه‌های سنی طبق فراخوان‌های داده شده می‌خواهیم هر چه سریعتر برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

مرادی با بیان اینکه تزریق واکسن نقش موثری در کاهش مرگ و میر و موارد شدید کرونا دارد، گفت: انجام واکسیناسیون می‌تواند موجب کاهش فوتی‌ها در صورت بروز موج‌های بعدی کرونا شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها