تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

چین برای ساخت فضاپیمای عظیم در فضا برنامه ریزی می‌کند

بازوی سرمایه گذاری وزارت علم و فناوری چین پروژه‌ای ۵ ساله با ۲.۳ میلیون بودجه برای ساخت یک فضاپیمای بسیار بزرگ در مدار زمین اختصاص داده است.

کد خبر: ۱۰۶۳۷۲
۱۳:۲۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰

ساخت فضاپیمای عظیم  و چین

دیدارنیوز ـ به نقل از ساوت چاینا مورنینگ پست، محققان چینی مشغول بررسی امکان ساخت یک فضاپیما در مدار زمین هستند. این پروژه بخشی از بلندپروازی‌های چین برای گسترش اکتشافات فضایی از جمله مأموریت‌های ارسال فضانوردان به فضا برای سفر‌های طولانی است.

در همین راستا بنیاد ملی علوم طبیعی چین (بازوی سرمایه گذاری وزارت علم و فناوری چین) از محققان خواسته در یک مطالعه ۵ ساله برای بررسی مکانیک ساختار یک فضاپیمای بزرگ به طور چند کیلومتر شرکت کنند.

درباره این پروژه آمده است: چنین فضاپیمایی یک تجهیزات فضایی استراتژیک است که در آینده برای استفاده از منابع، اکتشاف در فضا و اقامت طولانی مدت در مدار زمین، نیاز است.

البته این یکی از ۱۰ پروژه تحقیقاتی است که اوایل ماه جاری منتشر شده و بودجه‌ای ۱۵ میلیون یوانی (۲.۳ میلیون دلاری) به آن اختصاص یافته است.

طبق اطلاعات موجود فضاپیمای ماژولی مذکور باید طی چند عملیات پرتاب به فضا ارسال و در آنجا سرهم بندی شود، زیرا حمل تمام تجهیزات در یک پرواز کار سختی است.

محققان باید راهی برای کاهش وزن فضاپیما بیابند تا به این ترتیب تعداد عملیات‌های پرتاب و هزینه‌های ساخت و ساز کاهش یابد. آن‌ها همچنین باید قابلیت کنترل سازه را ارتقا دهند تا از شناور شدن، تغییر شکل و ارتعاش آن طی فرایند سرهم بندی جلوگیری شود.

چین سرمایه گذاری عظیمی در برنامه فضایی خود کرده و در ماه می ۲۰۲۱ به عنوان دومین کشور جهان، یک کاوشگر روی مریخ قرار داد.

منبع: مهر
برچسب ها: فضا نوردی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی