تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

کدام وزرای رئیسی رای می آورند؟

نماینده مردم گرگان در مجلس و از اعضای کمیسیون انرژی گفت: نمایندگان در مورد حدود سه، چهار وزیر نظرشان چندان مثبت نیست و جمع بندی نهایی در روزهای آخر تعیین کننده است.

کد خبر: ۱۰۶۰۴۵
۰۹:۴۳ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰

 

کدام وزرای رئیسی رای می آورند؟

 

دیدارنیوز: رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان در مجلس و از اعضای کمیسیون انرژی نیز در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از رأی مجلس به کابینه رئیسی چیست؟  گفت: آنچه از نظر من و خروجی کمیسیون و نمایندگان بوده این است که نظرشان مثبت است. بنده ۳۰ سال در نفت کار کردم بعد از انقلاب یک وزیر نفتی داشتیم که آن هم شهید تندگویان بود که دیگر از بدنه نفت، وزیری نداشتیم خوشبختانه آقای اوجی از بدنه نفت و دانش آموختگان دانشکده نفت است که بسیار حائز اهمیت است و فرد توانمندی است در بالادست نفت و شرکت ملی گاز و در بنیاد مستضعفان در بخش نفت و گاز آن و در ستاد اجرایی فرمان امام در بخش نفت و گاز کار کرده است و شرایط خوبی دارد.

سنگدوینی اضافه کرد: آقای محرابیان در دولت نهم و دهم وزیر صمت بوده است پروژه‌های بزرگی را پیگیری کرده است همچنین برنامه‌های خوبی دارد امسال ما با قطعی گسترده برق مواجه بودیم ایشان یکی از برنامه هایش این بود که سال آینده تضمین می‌دهم که قطعی برق نداشته باشیم که این حائز اهمیت است استفاده از انرژی‌های نو وتجدید پذیر نیز از دیگر برنامه ایشان است.

او بیان کرد: در کشور ما حدود ۳۰۰ روز نور خورشید داریم آن هم نور خورشیدی که به صورت عمود و مستقیم است که این می طلبد از انرژی خورشیدی استفاده شود یا از انرژی باد. آقای محرابیان قول داده که در طول چهار سال حدود ۱۰ هزار مگاوات از این انرژی ها استفاده و به بهره برداری برسانیم اینها مواردی بود که بعد از چهل و دو سال انقلاب داریم می بینیم که مردم و صنعت ما با کمبود برق و خاموشی روبرو هستند بقیه وزرا هم باید بررسی شوند.

نظر نمایندگان در مورد حدود سه، چهار وزیر چندان مثبت نیست

نماینده مردم گرگان عنوان کرد: به نظرم نمایندگان در مورد حدود سه، چهار وزیر  نظرشان چندان مثبت نیست انشالله جمع بندی را باید به روزهای آینده موکول کنیم تا ببینیم وضعیت چه خواهد شد احتمال می دهیم برخی از وزرا رد شوند ما در شرایط حساسی هستیم و این حساسیت به این و آن وزارت خانه محدود نیست بلکه به همه وزارتخانه ها مربوط است کشور در شرایط حساسی قرار گرفته است بنابراین می طلبد که ما در این شرایط حساس، نیروهای قوی داشته باشیم وزرایی داشت باشیم که انقلابی، جهادی، صادق، سالم، ایثارگر و تصمیم گیر باشند. این مسائل مهم است. متخصص باشند.

مردم به وزرای دلسوز و فعال نیاز دارند 

سنگدوینی تصریح کرد: مردم هم در دل گرو مجلس و هم دل در گرو دولت بسته اند مردم نیاز دارند ما نمایندگان افرادی را در مسند وزارت بگذاریم که با تمام وجود برای این مردم دلسوزی کرده و شبانه روزی کار کنند. یقینا به امید خدا شرایط خوبی ایجاد خواهیم کرد از این که وزرا، مردمی باشند و در بین مردم حضور پیدا کنند مشکلاتشان را آنی و فوری حل کنند باید به این ها توجه کنیم. مردم از بوروکراسی اداری خسته شده اند. باید اختیارات را به استانها بدهیم تا آنها تصمیم بگیرند باید این تمرکز زدایی کنیم. پیش بینی بنده این است که به لطف خدا این شرایط ایجاد شود.

او در پاسخ به این سوال که قوی ترین و ضعیف ترین وزیر معرفی شده به مجلس چه افرادی هستند؟ عنوان کرد: بهتر است مجلس در این باره نظر دهد من نباید در این باره که کدام وزیر قوی تر و ضعیف تر است نظر دهم چراکه برخی از وزرا هنوز ندیده ایم.

همچنین،یحیی ابراهیمی عضو کمیسیون بهداشت و نماینده مردم نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از رأی مجلس به کابینه رئیسی چیست؟ به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: از نظر من، وزرای راه و شهرسازی، دفاع، بهداشت بیشترین رأی را در مجلس به دست می‌آروند و آموزش و پرورش کمترین رأی را به دست می آورد.

ابراهیمی گفت: احتمال ضعیف، وزرای پیشنهادی آموزش عالی(وزارت علوم) و آموزش و پرورش رد شوند.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها