تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

آلمان: تیراندازی در فرودگاه کابل

همزمان با ازدحام هزاران تبعه افغان و خارجی در فرودگاه کابل برای فرار از طالبان، نیروهای مسلح آلمان امروز (دوشنبه) از درگرفتن تیراندازی میان افراد مسلح ناشناس، نیروهای امنیتی غربی و گاردهای افغان در ورودی شمالی این فرودگاه خبر دادند.

کد خبر: ۱۰۵۹۳۸
۱۲:۰۸ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

آلمان: تیراندازی در فرودگاه کابل

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، ارتش آلمان در توییتی اعلام کرد، در این درگیری که شامل نیروهای آمریکایی و آلمانی بود، یک گارد افغان کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

ارتش آلمان در توییت اشاره‌ای نکرد که آیا تبعه افغان کشته شده یکی از شبه‌نظامیان طالبان مستقر برای حفاظت از فرودگاه بوده است یا خیر.

همزمان با تلاش نیروهای آمریکایی و بین‌المللی برای تخلیه شهروندان و اتباع افغان آسیب‌پذیر از افغانستان، فرودگاه کابل از ۱۵ اوت که پایتخت به دست طالبان افتاد، صحنه آشوب و هرج و مرج بوده است.

با نزدیک شدن به ضرب‌الاجل خروج نیروهای خارجی از افغانستان، شبه‌نظامیان طالبان روز یکشنبه جمعیت حاضر در فرودگاه کابل را با زور به عقب راندند. این اعمال زور یک روز پس از آن صورت گرفت که هفت تبعه افغان بر اثر فشار جمعیت در ورودی‌های این فرودگاه جان خود را از دست دادند.

پس از آنکه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که ممکن است نیروهای آمریکایی برای نظارت بر روند تخلیه "دشوار و دردناک" مدت زمان بیشتری در افغانستان باقی بمانند، یکی از مقامات طالبان امروز گفت: نیروهای خارجی در افغانستان قصد تمدید ضرب‌الاجل ۳۱ اوت برای خروج از این کشور را ندارند.

همزمان با خروج نیروهای آمریکایی و خارجی از افغانستان پس از جنگ ۲۰ ساله‌ای که هدف آن سرنگونی طالبان و نابودی القاعده پس از حملات ترریستی ۱۱ سپتامبر بود، طالبان طی یک هفته گذشته قدرت در افغانستان را در دست گرفت.

ژاپن اعلام کرده که امروز یک هواپیمای نظامی به افغانستان می‌فرستد تا شهروندانش را به کشور بزگرداند. انتظار می‌رود پروازهای بیشتری نه تنها برای بازگرداندن اتباع ژاپنی بلکه برای بردن افغان‌هایی که در سفارت ژاپن کار می کردند یا در ماموریت‌های ژاپن در افغانستان شرکت داشتند، انجام شوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: افغانستان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی