تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی در یخچال با چند راهکار ساده

نگهداری مواد غذایی در یخچال باید آگاهانه باشد تا از فاسد شدن مواد غذایی و ایجاد مسمومیت جلوگیری شود.

کد خبر: ۱۰۵۶۹۹
۱۵:۳۵ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

نگهداری مواد غذایی در یخچال

دیدارنیوز ـ نگهداری مواد غذایی در یخچال باید آگاهانه باشد تا از فاسد شدن مواد غذایی و ایجاد مسمومیت جلوگیری شود. نحوه نگهداری باقی مانده غذا، پنیر و چند نوع مواد غذایی در زیر آورده شده است.

تخم مرغ

پوست تخم مرغ منافذ بسیاری دارد و به همین دلیل وقتی تخم مرغ‌ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری می‌کنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر می‌شود که باعث می‌شود تخم مرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخم مرغ‌ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.

پنیر

پنیر‌های مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بسته‌بندی‌های پلاستیکی مانع این جریان می‌شوند و در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود می‌آید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید و آن را درون کیسه پلاستیکی بگذارید و در کیسه را نبندید. حتما پنیر را در یخچال نگهداری کنید.

شیر

خانم‌های خانه‌دار، چون در منزل هستند با یخچال زیاد سر و کار دارند و به همین دلیل در یخچال را زیاد باز و بسته می‌کنند. وقتی در باز می‌شود هوای گرم به شیر می‌خورد، دوباره که بسته می‌شود هوای سرد آن را احاطه می‌کند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتری‌ها کمک می‌کند و باعث می‌شود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقب‌ترین قسمت یخچال نگهداری کنید.

باقی‌مانده غذا‌ها

باقی مانده غذا را باید سریع سرد کنید. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتری‌هایی در داخل غذا تکثیر می‌شود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.

سیب و کاهو

اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو می‌شود. میوه‌ها و سبزیجات را در کشو‌هایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی