تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

انتخاب بانک عامل برای متقاضیان وام اجاره ممکن شد

امکان انتخاب بانک‌عامل پرداخت‌کننده تسهیلات کمک ودیعه مسکن برای مستاجران واجد شرایط با مراجعه به سایت ثبت نام کمک ودیعه مسکن فراهم شده است.

کد خبر: ۱۰۵۲۱۴
۱۱:۲۷ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰

بانک عامل و متقاضیان وام ودیعه مسکن

دیدارنیوز ـ ثبت نام دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن از تاریخ اول تیرماه ۱۴۰۰ آغاز شد و بر اساس اعلام وزارت راه تمام مستاجرین واجد شرایط دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن از تاریخ مذکور به قسمت ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه مسکن مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کردند.

در ابتدا قرار بود که مهلت ثبت نام تا پایان تیرماه باشد، اما طبق موافقت ستاد ملی مبارزه با کرونا با درخواست وزارت راه و شهرسازی، جاماندگان از وام ودیعه مسکن می‌توانند تا پایان مهرماه برای دریافت آن ثبت‌نام کنند.

ستاد ملی مبارزه با کرونا برای امسال با پرداخت وام ودیعه مسکن موافقت کرده است. بر همین اساس برای مستاجران واجد شرایط در تهران ۷۰ میلیون تومان، برای کلانشهر‌های بالای یک میلیون نفر جمعیت ۴۰ میلیون تومان و برای سایر شهر‌ها ۲۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می‌شود.

معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: تمامی متقاضیان دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن با مراجعه به سامانه طرح اقدام ملی مسکن در هنگام ثبت‌نام نسبت به انتخاب بانک عامل پرداخت‌کننده تسهیلات اقدام کنند.

این معاونت در اطلاعیه‌ای ضمن یادآوری راه‌اندازی مجدد سامانه طرح اقدام ملی مسکن و امکان انتخاب بانک‌عامل پرداخت‌کننده تسهیلات کمک ودیعه مسکن در زمان ثبت‌نام جزییات آن را اعلام کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است: در راستای تسهیل و تسریع در فرآیند پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن تمامی متقاضیان دریافت این تسهیلات با مراجعه به سامانه طرح اقدام ملی مسکن به نشانی http://tem.mrud.ir در هنگام ثبت‌نام نسبت به انتخاب بانک عامل پرداخت‌کننده تسهیلات نیز اقدام کنند.

لازم به ذکر است متقاضیانی که پیش از این نسبت به ثبت‌نام جهت دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن اقدام کرده‌اند نیز باید به مراجعه به سامانه مذکور بانک عامل پرداخت‌کننده تسهیلات را انتخاب کنند.

برچسب ها: وام ودیعه مسکن
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر