تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

ابطحی: مبارزه با کرونا تحت تاثیر رفتارهای خودشیرینی نمکی قرار گرفت

رئیس دفتر سیدمحمد خاتمی در دولت اصلاحات درباره شیوه مبارزه با کرونا می‌گوید زدن حرف‌های بی منطق و وارد نکردن واکسن و همچنین خودشیرینی‌های نمکی باعث شد به وضع بیوفتیم و نمکی باید پاسخگو باشد.

کد خبر: ۱۰۵۰۵۳
۱۲:۰۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

ابطحی: مبارزه با کرونا

دیدارنیوز - روزانه در کشور بیش از ۵۰۰ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست می‌دهند، تابوت در بسیاری از شهر‌ها کم است و بیماران به دلیل کمبود جا بر روی جنازه بیماران قبلی تکیه می‌دهند تا بتوانند اکسیژن بگیرند و منتظر بمانند تا جنازه بیمار قبلی به سردخانه مملو از جنازه منتقل شود. این تنها تصویر کوچکی از آن چیزی است که درکشور در حال رخ دادن است.

مردم در حالی یک به یک عزادار عزیزانشان می‌شوند که مسئولین مشخصا اعلام کرده‌اند که به دلیل گران بودن واکسن، از واردات آن امتناع کردند و حتی میلیون‌ها دوز واکسن اهدایی را برگشت داده‌اند. زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران گفته بود «وقتی اولین مورد کرونا در قم مشاهده شد خواهان قرنطینه قم شدم و گفتم انتخابات شهر قم تعطیل شود، اما بعضی‌ها مرا مسخره کردند و گفتند این بیماری را به راحتی کنترل می‌کنیم. وقتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به ایران آمدند ما به جای مشورت مدام از آن‌ها می‌خواستیم در رسانه‌ها از نظام سلامت ایران تعریف کنند. ما آمار‌های مرگ و میر را از سازمان جهانی بهداشت پنهان کردیم.»

ظریف هم در واکنش به این خبر در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «بیش از ۲۴ میلیون واکسن‌وارداتی تا کنون و بیشتر نیاز‌های تولید داخلی را کدام دستگاه علیرغم تحریم و همه کارشکنی‌ها و... وارد کشور کرده است؟» نگذارید از سکوت پشیمان شویم و بپرسیم: اولین بار چه کسی در دولت بحث کرونا را مطرح کرد؟ چه پاسخی به او داده شد؟ کدام دستگاه پیشنهاد تمهید واردات واکسن از چین را در شهریور گذشته مطرح کرد؟ دقیقا همان کاری که بعد از آن تاریخ امارات (برای سینوفارم) و ترکیه (برای سینوواک) انجام دادند؟ چه کسانی گفتند مردم ما موش آزمایشگاهی نیستند؟...»

دعوای مسئولان در حالی ادامه دارد که کشور امروز با کمبود واکسن و سرم مواجه است! قتل عام عامدانه مردم در شرایطی در حال رخ دادن است که هیچ یک از مسئولین، حاضر به پاسخگویی در این رابطه نیست. در اقدامی عجیب هم با روی کار آمدن دولت رئیسی، اعلام شد که مجوز واردات بیش از ۱۲۰ میلیون دوز واکسن داده شده است و واکسن‌هایی مانند فایزر به شرط عدم ورود از آمریکا و انگلیس، اجازه واردات دارند. همین موضوع بعد از گذشت چندین ماه و واکسینه شدن تمام مردم جهان و از دست رفتن جان هزاران ایرانی، نشان دهنده ناکارآمدی، بی کفایتی و جنگ قدرت است.

حجت الاسلام محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب می‌گوید: شرایط کرونایی موجود بسیار تلخ و سخت است و هر روز شاهد یک فاجعه هستیم. با توجه به اطلاعاتی که رئیس ستاد کرونا اعلام کرده است، قطعا یکی از جدی‌ترین نهاد‌هایی که باید پاسخگوی نابسامانی‌ها در مقابله با کرونا باشد، وزارت بهداشت است. آن‌ها با پروپاگاندای بی دلیل و حرف‌های بی منطق، نه واکسن وارد کردند و نه واکسنی تولید کردند. خرید واکسن‌های خارجی راه نجات مردم بود که محقق نشد. وزیر بهداشت در رخ دادن چنین فاجعه‌ای مصون نیست و باید به جامعه پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: مردم واقعا خسته شدند و سعی کنند ملاحضات را رعایت کنند. یک فاجعه در تاریخ بشریت در حال رخ دادن است. ما به جای درگیری و بحث‌های بچه‌گانه دولتی‌ها باید سریعتر به فکر واکسن مردم باشیم تا مردم حس کنند یک پناهگاه امنی دارند.

محمدعلی ابطحی با بیان اینکه سخنان زالی کم و بیش در میان مردم نیز مطرح بود، تصریح کرد: اتفاقاتی که رخ می‌دهد به نظرم بیشتر از آنکه جنگ قدرت باشد، بی توجهی به جان مردم است. امیدواریم تدبیری اندیشیده شود تا هم این جنگ قدرت و دعوا‌های سیاسی پایان یابد هم این ولنگاری که نتیجه آن قتل عام مردم است، تمام شود.

این فعال می‌گوید علاوه بر مردمی که به این بیماری مبتلا شدند، کادر درمان که شبانه روز زحمت می‌کشند نیز قشر بسیار مظلومی هستند؛ کادر درمان خسته است و زمانی که می‌گوییم وزارت بهداشت مقصر است، منظورمان کادر درمان نیست بلکه سیاست‌های ناکارآمد این وزارتخانه است که تحت تاثیر تملق‌ها و خودشیرینی‌های وزیر قرار گرفت و به جای خدمت به مردم به فکر دعوای سیاسی و قدرت خواهی بودند و جامعه این را حس می‌کند.

وی ادامه داد: آن چیزی که مسلم است خون کسانی که به خاطر ناکارآمدی مسئولین جانشان را از دست دادند، گریبانگیر مسئولان مربوطه خواهد شد.

ابطحی با بیان اینکه اجازه ورود واکسن در دولت رئیسی را به فال نیک می‌گیرم و نگاه خوشبینانه‌ای به آن دارم، گفت: خوشحالم این اتفاق رخ می‌دهد و بار دیگر وارد این فاز که حتما تولیدات داخل را به کار بگیریم نشدند و امیدوارم مردم را درگیر موهومات خود نکنند و یک حرکت جدی برای نجات جان مردم انجام دهند. در دنیا هرچند که کرونا جان مردم را می‌گیرد اما اعتماد وجود دارد، واکسن وجود دارد و جان مردم اهمیت دارد.

منبع: رویداد24
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی