تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

ابراهیم رئیسی در نقش سوپرمن اصولگرایان

پس از آنکه سید ابراهیم رئیسی به ریاست جمهوری رسید تمام کارها روی غلطک افتاده از تولید و واردات واکسن گرفته و حتی منعی برای واردات فایزر و مدرنا وجود ندارد و همچنین قرار است مذاکرات وین بار دیگر انجام شود و به نوعی حالا با آمدن رئیسی او به سوپرمن اصولگرایان بدل شده است.

کد خبر: ۱۰۵۰۹۱
۱۴:۱۳ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

ابراهیم رئیسی

دیدارنیوز - سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور جدید کار خود را آغاز کرده است. او به همان شیوه حضورش در قوه قضائیه که به میان مردم می‌رفت، جویای مشکلات آن‌ها می‌شد و به یک باره پس از آن قفل در کارخانه‌های تعطیل شده شکسته می‌شد، کار در قوه مجریه را آغاز کرده و بازدید میدانی می‌کند و ناگهان مشکلات و سوء مدیریت‌ها و نابسامانی‌ها به پایان می‌رسند. اما چرا چنین هماهنگی در دولت قبل وجود نداشت، آیا این توانایی وجود نداشت یا آنکه قرار است فرآیندی پیش برود که در آن ابراهیم رئیسی به عنوان سوپرمنی ظاهر شود که پروژه یکدستی نیروهای سیاسی را توجیه کند؟

ابراهیم رئیسی وارد می‌شود

سیدابراهیم رئیسی در یک بازدید سرزده به داروخانه ۲۹ فروردین رفت، در میان مردم حاضر شد و صف‌های طولانی آن‌ها را دید و تاکید کرد که دارو موجود است. در همه این صحنه‌ها دوربین‌ها گفتگوی رئیس جمهور با مردم و حضور وی در میان آن‌ها را ثبت کرد.

روز بعد خبر رسید که در کنار داروخانه ۲۹ فروردین یک داروخانه ویژه فروش دارو‌های کرونایی به صورت فوری احداث می‌شود تا از حجم تجمع و صف‌های طولانی مردم کم شود.

پس از آن در جلسه هیات دولت مقرر می‌شود که دارو‌های موردنیاز در گام اول بین ۱۰۰ داروخانه و در گام دوم تا ۳۰۰ داروخانه توزیع شود تا دیگر صف‌های طولانی برای خرید دارو در مقابل داروخانه‌ها تشکیل نشود.

چندی پیش نیز ابراهیم رئیسی از چند سوله واکسیناسیون در پایتخت و همینطور بخش کرونای بیمارستان امام خمینی تهران نیز بازدید سرزده انجام داد. پس از آن نیز اخباری مبنی بر افزایش تعداد سوله های واکسیناسیون در تهران منتشر شد.

واردات واکسن تسریع می‌شود

با آمدن ابراهیم رئیسی، وضعیت واکسن کرونا در کشور متحول شد، در شرایطی که مسئولان از سال گذشته بر لزوم تولید داخلی واکسن کرونا تاکید و وعده تولید میلیونی آن را در تابستان می‌دادند و با هرگونه واردات واکسن مخالفت می‌کردند، اینک به یک باره همه راه‌ها برای واردات واکسن هموار شده و چندمیلیون چند میلیون واکسن وارد می‌شود و حتی کیانوش جهانپور خبر می‌دهد که منعی برای واردات فایزر و مدرنا وجود ندارد.

ابراهیم رئیسی هم در جلسه هیات دولت اعلام کرده که واردات ۳۰ میلیون واکسن قطعی شده است. رئیس سازمان غذا و دارو هم این موضوع را تایید کرده و گفته این سازمان تلاش می‌کند تا پایان شهریور ۳۰ میلیون دز واکسن وارد کند. این موضوع صدای مردم را درآورده و کاربران در شبکه‌های اجتماعی می‌گویند کاش حسن روحانی همان پارسال استعفا می‌داد تا آقایان دست از توهم تولید واکسن داخلی کرونا برداشته و به واردات کرونا رضایت می‌دادند تا این همه جان عزیز را از دست ندهیم.

مذاکره با غرب از اول انجام می‌شود

در حالی که اصولگرایان نحوه مذاکره با غرب عملی نادرست می‌خواندند و منتقد مسیر دولت روحانی بودند، امروز سایت نورنیوز نزدیک به شورای عالی امنیت ملی خبر داده که ایران برای برگزاری دور هفتم مذاکرات احیای برجام با دستور کار جدید اعلام آمادگی کرده است.

در موضوع برجام نیز سناریوی کارآمد نشان دادن دولت انقلابی دنبال می‌شود، دولتی که غرب را نظام سلطه می‌خواند، نسبت به گفتگو و به نتیجه رسیدن با آن خوشبین نیست و به گفته محمد مخبر و ابراهیم رئیسی روی رفع تحریم‌ها هم حساب خاصی باز نکرده، حالا آماده مذاکرات شده است. در این میان اگر به یک باره اعلام شد که مذاکرات با غرب به نتیجه رسیده و تحریم‌ها رفع شده نباید تعجب کنیم، چون این دستاورد باید در دولت رئیسی به سرانجام می‌رسید.

شیوه کار در دولت سیزدهم از همین ابتدای کار روشن است و می‌توان به وضوح ماه‌ها و سال‌های پیش رو را تصور کرد و الگویی که امروز از سوی دولت سیزدهم و حامیانشان پیگیری می‌شود را در ارتباط با سایر مسائل نیز مشاهده کرد.

دیگر کسی نیست که مجوز ندهد، در گمرک محموله‌های دارویی را ترخیص نکند، با شعار تولید داخل مانع از واردات واکسن شود، امروز ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند تا ابراهیم رئیسی همه قفل‌ها را برایشان بگشاید؛ چه آنکه او رئیس جمهور خودی انقلابی است.

منبع: رویداد24
برچسب ها: رئیسی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
جعفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
0
0
چِرت نگید لطفا
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور