تیتر امروز

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...
بچه‌ها! نخندین!
افاضات اضافه

بچه‌ها! نخندین!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت از حمایت مردم و خواص از یک طرح جدید نوشته و ترانه‌ای هم به گوشش رسیده که می‌گفت: "بچه‌ها! نخندین!"

خواص سی‌سنبر «آویشن وحشی»/ درمان درد‌های عصبی

دم‌کرده گیاه سی‌سنبر همراه با عسل برای تشنج و آسم مفید بوده و مخلوط این گیاه با سرکه برای سردرد کاربرد دارد.

کد خبر: ۱۰۴۹۷۳
۱۶:۰۸ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

خواص سی سنبر یا آویشن وحشی

دیدارنیوز ـ مهندس حسین راغ‌آرا، مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در این خصوص گفت: سی‌سنبر با نام‌های دیگر سوسنبر، نمام، سه‌سنبل، حاشابری، آویشن وحشی، گیاهی با طبیعت خیلی گرم و خشک که فرح‌افزا و مقوی قلب است.

وی با اشاره به اینکه سی‌سنبر برای سلامت معده و روده مفید است و ترشح ادرار را زیاد می‌کند، افزود: مخلوط این گیاه با سرکه برای سردرد کاربرد دارد، برای دفع سکسکه نافع است و برای رفع حالت دفع قطره قطره ادرار نیز مفید است؛ همچنین سنگ مثانه را خرد کرده و برای خوشبو کردن رحم استفاده می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، مهندس راغ‌آرا با بیان اینکه دم‌کرده آن همراه با عسل برای تشنج و آسم مفید است، تأکید کرد: سی‌سنبر در استعمال خارجی برای قطع خونریزی بینی کاربرد دارد و همچنین برای تسکین درد‌های عصبی مفید است. میزان مصرف این گیاه ۱۰ تا ۱۵ گرم در روز به صورت دم‌کرده در یک لیتر آب است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی