تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فوری؛ آخرین جزئیات وام ازدواج فرزندان بازنشستگان

ثبت نام اینترنتی هفتمین دوره تسهیلات وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و موظفین همسر تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری از ۱۴ تا ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰ از طریق درگاه خدمات الکترونیک این صندوق به نشانی sabasrm.ir انجام می شود.

کد خبر: ۱۰۴۷۲۳
۰۹:۲۰ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۰

آخرین جزئیات وام ازدواج فرزندان بازنشستگان

 

دیدارنیوز ـ به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ثبت‌نام وام ازدواج ۲۵ میلیون تومانی فرزندان بازنشستگان کشوری از ۱۴ مرداد آغاز شده و تا ۳۱ مرداد ماه ادامه دارد. این پنجمین مرحله پرداخت وام ازدواج است و فقط به ۱۵۰۰ نفر پرداخت می‌شود.

کسانی مشمول دریافت وام ازدواج هستند که دریافتی خالص آنها در تیر ماه ۱۴۰۰ حداقل یک میلیون تومان باشد.

این وام مشمول افرادی می‌شود که تاریخ ثبت عقدنامه آنها بین بازه زمانی اول فروردین ۱۳۹۹ تا ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ باشد.

تسهیلات وام ازدواج فقط به اولین ازدواج فرزند یا نوه تحت تکفل بازنشسته (یا وظیفه‌بگیر یا فرزند همسر وظیفه‌بگیر) تعلق می‌گیرد و البته مشروط به اینکه ازدواج اول زوجین نیز باشد.

برای هر شماره دفتر کل تنها یک وام اختصاص می‌یابد. در صورتی که درخواست وام ازدواج برای یک شخص از سوی دو بازنشسته طرح شود (مثلاً پدر و مادری که هر دو بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری باشند و هر دو درخواست وام برای ازدواج فرزندشان را مطرح کنند)، فقط یک وام ازدواج به آنها اختصاص می‌یابد.

اگر بازنشسته یا وظیفه‌بگیری در دوره‌های پیش موفق به دریافت وام ازدواج برای یکی از فرزندانش شده باشد، در این دوره امکان دریافت وام را ندارد. اما اگر افرادی در دوره‌های قبل برای دریافت وام ازدواج ۲۵ میلیونی ثبت‌نام کرده و وام را دریافت نکرده باشند، این بار هم می‌توانند وارد سامانه شده و مجددا درخواست خود را ثبت کنند.

متقاضیان می‌توانند برای دریافت وام ازدواج ۲۵ میلیون تومانی فرزندان بازنشستگان به آدرس www.sabasrm.ir مراجعه و اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند.

ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از پنج‌شنبه ۱۴ مرداد ماه آغاز شده و تا ۳۱ مرداد هم ادامه دارد. این وام تا پایان شهریور ماه سال جاری به حساب متقاضیان واریز می‌شود.


ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد