تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

نقطه ضعف توافق هسته‌ای از نگاه رییس کارگروه اقدام ایران

رییس کارگروه اقدام ایران در وزارت امورخارجه آمریکا با اشاره به ادامه حمایت اروپا از توافق هسته‌ای مدعی شد: اگر فشار زیاد شود تهران به مذاکرات بازمی‌گردد.

کد خبر: ۱۰۳۸۱
۱۲:۵۱ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - برایان هوک رییس کارگروه اقدام ایران در وزارت امورخارجه آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط در پاسخ به سوالی درباره برجام به تکرار ادعاهای نخ‌نما و فرافکنانه واشنگتن علیه کشورمان پرداخت و مدعی شد که توافق هسته‌ای به ایران کمک کرد تا تامین مالی تروریسم را افزایش دهد.

هوک در ادامه دعاهای خود گفت که نظام ایران به دنبال پیاده کردن مدل لبنان در منطقه است.

وی همچنین با اشاره به تصمیم آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران گفت که هدف از این تحریم‌های آمریکا اقتصاد نبوده، بلکه هدف قرار دادن نظام بوده است.

این مقام آمریکایی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به سوالی درباره اظهارات اخیرش که گفته بود، واشنگتن به دنبال یک توافق شخصی با تهران نیست، بلکه یک معاهده می‌خواهد، بیان کرد: یک معاهده به مراتب ماندگارتر و بادوام‌تر است چراکه توسط رئیس جمهور مذاکره می‌شود و در سنا به تصویب می‌رسد.

هوک افزود: توافق هسته‌ای با ایران به عنوان یک معاهده به سنا ارائه نشد زیرا از حمایت کنگره برخوردار نبود. رئیس جمهور اوباما تصمیم گرفت که یک توافق شخصی با ایران به دست آورد که تا زمانی که خود روی کار بود، اجرا شد. بنابراین، وقتی که ریاست جمهوری اوباما پایان یافت، این توافق مشروعیت قانونی خود را از دست داد.

وی تصریح کرد: از نظر ما هر توافقی با ایران درخصوص برنامه هسته‌ای‌اش باید به عنوان یک معاهده ارائه شود. همچنین هر معاهده جدیدی یک سری موضوعات را شامل خواهد شد، نه فقط فعالیت‌های هسته‌ای تهران.

برایان هوک با تکیه بر ادعاهای بی‌اساس آمریکا گفت: هر زمان که ایران تصمیم بگیرد همچون یک کشور نرمال رفتار کند از امتیازات یک کشور نرمال نیز برخوردار خواهد شد.

رییس کارگروه اقدام ایران در وزارت امورخارجه آمریکا گفت که نقطه ضعف توافق هسته‌ای با ایران این است که تنها به برنامه هسته‌ای این کشور محدود می‌شود.

وی مدعی شد: وقتی شما به تهدیدات ایران نگاه می‌کنید، بیش از برنامه هسته‌ای‌اش است که شامل موشک‌های آن از انواع مختلف، تهاجمات دریایی، حملات سایبری، صدور انقلاب، فعالیت‌های تروریستی، بی‌ثبات کردن همسایگانش و ... می‌شود. ایران باید رفتارش را تغییر دهد و به مذاکرات بازگردد.

هوک در پاسخ به این سوال که آیا دولت آمریکا تاکنون معاهده مورد نظرش را آماده کرده و منتظر موافقت ایران برای مذاکره بر سر آن است، اظهار داشت: ما مسائلی را که مایلیم درباره‌شان با ایران مذاکره کنیم را مشخص کرده‌ایم و همه آنها موضوعاتی است که جنبه‌های مثبتی برای مردم ایران دارد.

وی در ادامه  بار دیگر به تکرار ادعای مضحک مقامات آمریکایی پرداخت که می‌گویند در کنار مردم ایران ایستاده‌اند و برای حقوق آنها تلاش می‌کنند.

این مقام وزارت امورخارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که وقتی ایران از اروپایی‌ها حمایت و کمک دریافت می‌کند، چرا باید خواهان امضای معاهده‌ای با آمریکا باشد، گفت: ایرانی‌ها ممکن است الان نخواهند وارد مذاکره شوند اما تاریخ نشان می‌دهد زمانی که فشار زیاد شود تهران به میز مذاکره بازمی‌گردد.

برایان هوک با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی فعلی در ایران افزود: نظام ایران در یک مقطع مشخص باید درباره هزینه‌ها و فواید (مذاکره) تصمیم بگیرد. اگر ایرانی‌ها تصمیم بگیرند که مسیری متفاوت در پیش بگیرند، ما آماده‌ایم تا درباره بسیاری از فواید برای مردم ایران رایزنی کنیم.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها