تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

استقلال برای هشتمین بار قهرمان می‌شود یا فولاد برای اولین بار؟

فینال جام حذفی کشور در حالی بین استقلال و فولاد برگزار می‌شود که استقلال برای سیزدهمین و فولاد برای اولین بار در فینال این مسابقات حضور پیدا می‌کنند.

کد خبر: ۱۰۳۷۸۳
۱۵:۳۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰

 

استقلال برای هشتمین بار قهرمان می‌شود یا فولاد برای اولین بار؟

دیدارنیوز: سی و چهارمین دوره از رقابت‌های جام حذفی کشور به ایستگاه پایانی خود رسید و پس از انجام ۶۲ بازی بین، دو تیم استقلال و فولاد به دیدار نهایی این دوره راه یافتند تا سی و چهارمین قهرمان جام حذفی کشور از بین این دو تیم انتخاب شود.

استقلال با مجیدی و فولاد با نکونام در حالی به فینال این مسابقات راه یافتند که این سیزدهمین بار حضور آبی پوشان در فینال جام حذفی است و این در حالی است که فولاد خوزستان تاکنون حضور در فینال جام حذفی را تجربه نکرده و بدیهی است که طعم قهرمانی در این مسابقات را هم نچشیده است.

سرخ پوشان اهواز در صورت قهرمانی در این مسابقات، اولین قهرمانی حذفی خود را تجربه خواهند کرد و استقلال که پیش از این ۷ بار طعم قهرمانی در مسابقات جام حذفی کشور را چشیده، در صورت پیروزی در این بازی و قهرمانی، برای هشتمین بار به قهرمانی این مسابقات خواهد رسید.

آبی پوشان تهران با ۷ قهرمانی و ۵ نایب قهرمانی پر افتخار‌ترین تیم این رقابت‌ها و البته رکورددار حضور در فینال جام حذفی بودند؛ که رکورد ۱۲ بار حضور در جام حذفی را به ۱۳ را ارتقا داده و مترصد آن هستند تا تعداد قهرمانی‌های شان در این مسابقات را به عدد ۸ برسانند.

روز سه شنبه را ۱۷ مرداد را در حالی به پایان خواهیم رساند که یا استقلال برای هشتمین بار قهرمان جام حذفی می‌شود و یا فولاد برای اولین بار به این افتخار خواهد رسید. سوت آغاز این دیدار از ساعت ۲۱ به صدا در خواهد آمد.

منبع: رویداد24
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها