تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

پلیس ۲۷۷۰ خودرو را از جاده‌های شمال برگرداند

سرپرست پلیس راه مازندران گفت: متاسفانه مبادی ورودی استان عصر دیروز شاهد ترافیک سنگین بود، اما اکنون آمدوشد خودرو‌ها در جاده‌های هراز، چالوس، سوادکوه، کیاسر و محدوده درون‌شهری عادی و روان است.

کد خبر: ۱۰۱۴۱۰
۱۳:۳۸ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

بازگرداندن ۲۷۷۰ خودرواز جاده های شمال

دیدارنیوز ـ سرهنگ هادی عبادی سرپرست پلیس راه مازندران با بیان اینکه ماموران پلیس راهور در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و ممنوعیت سفر به مازندران در ۶ محور اصلی کندوان، کیاسر، هراز، سوادکوه و دو محور ارتباطی شرق و غرب استان مستقر شده‌اند، گفت: ۲۷۷۰ دستگاه خودرو با پلاک غیربومی که فقط در ۲۴ ساعت گذشته قصد ورود به مازندران را داشتند، اعمال قانون شدند و به مبدا بازگشت داده شدند.

او افزود: مالکان ۲۲۹ دستگاه خودروی غیربومی که قصد ورود به مازندران را داشتند از قانون تمکین کردند و به مبدا بازگردانده شدند، اما ۲ هزار و ۵۴۱ دستگاه خودرو نیز اعمال قانون شدند.

سرپرست پلیس راه مازندران ادامه داد: ۵۵ هزار و ۷۲۹ دستگاه خودرو که از ابتدای امسال تاکنون قصد ورود به استان را داشته‌اند اعمال قانون شده و ۱۶ هزار و ۸۰۶ خودرو هم به مبدا بازگردانده شدند.

سرهنگ عبادی با بیان اینکه سفر‌های درون‌شهری و برون‌شهری در تمام رنگ‌بندی‌ها ممنوع شده است، ادامه داد: این طرح شامل خودرو‌های مسافربری و باربری نمی‌شود.

او افزود: متاسفانه مبادی ورودی استان عصر دیروز شاهد ترافیک سنگین بود، اما اکنون آمدوشد خودرو‌ها در جاده‌های هراز، چالوس، سوادکوه، کیاسر و محدوده درون‌شهری عادی و روان است.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش‌شماره ۰۱۱ به طور شبانه‌روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد