تیتر امروز

رستوران بزنیم؟!
بازار کار و آینده رستوران داری

رستوران بزنیم؟!

در هر قسمت از پریسکوپ ۲ مهمان داریم که یکی علاقه‌مند و دیگری متخصص در یک مسیر شغلی است که در قالب گفت‌وگو آینده آن حرفه را به چالش می‌کشیم.

طرز تهیه رولت قهوه برای یک عصرانه

درادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت قهوه آشنا کنیم.

کد خبر: ۱۰۱۲۷۹
۱۶:۲۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۰

طرز تهیه رولت قهوه

دیدارنیوز ـ درادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت قهوه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک برای ۱۰ نفر
پودر قند: یک دوم پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
شکر: دو سوم پیمانه
کره آب شده و خنک شده: ۳ قاشق غذاخوری

مواد داخل کیک:

خامه هم زده شده: یک و یک چهارم پیمانه
پودر فوری قهوه: یک قاشق مرباخوری
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس:

شکلات خرد شده نیمه شیرین: ۱۱۲ گرم
پودر فوری قهوه: نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک هشتم قاشق چای خوری.

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.

قالب مناسب رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روی حوله تمیز آشپزخانه پودر قند بپاشید و کنار بگذارید.

آرد، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ را در کاسه‌ای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه می‌دهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.

به آرامی مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. هر بار یک سوم مخلوط آرد را اضافه کنید و هر بار نیز مواد را هم بزنید.

یک پیمانه مواد کیک را جدا کنید و با ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده مخلوط کنید سپس به مواد اصلی برگردانید و هم بزنید.

مواد کیک را در قالب پهن کنید و به مدت ۹ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید.

کیک را پس از پخت، بلافاصله از قالب دربیاورید و در حوله‌ای که آماده کرده اید برگردانید، کاغذ روغنی را بکنید و بلافاصله با استفاده از حوله، آن را لوله کنید و بگذارید خنک شود. در صورت ترد شدن گوشه‌ها می‌توانید آن‌ها را ببرید. *خامه و یک قاشق چای خوری قهوه فوری را مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. به آرام پودر قند و یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین به آن اضافه کنید.

کیک را باز کنید، حوله را بردارید و داخل آن خامه بمالید سپس کیک را دوباره لوله کنید. کیک را در سینی مناسب قرار دهید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

تمام مواد سس را با هم در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب شود.

پس از برش زدن رولت، در هر بشقاب کنار رولت سس بریزید.

منبع: اقتصاد24
برچسب ها: تغذیه سالم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی