تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

هادی العامری از نامزدی برای نخست وزیری عراق انصراف داد

رئیس ائتلاف الفتح عراق از نامزدی برای تصدی پست نخست وزیری این کشور انصراف داد.

کد خبر: ۱۰۰۶۵
۱۱:۳۸ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - هادی العامری، رهبر ائتلاف الفتح عراق امروز (سه شنبه) رسما استعفای خود را از نامزدی برای پست نخست وزیری این کشور اعلام کرد.

وی افزود: امروز پس از اطلاع دادن به مرجعیت دینی تصمیم انصرافم را از نامزدی پست نخست وزیری اعلام می‌کنم و امیدواریم که هر چه سریعتر گام‌ها برای انتخاب نخست‌وزیر و رئیس‌جمهوری برداشته شوند.

العامری گفت: الان شرایط مناسبی برای درگیری داخلی نیست و من بدون منصب و عنوان برای سازندگی عراق تلاش خواهم کرد.

رهبر ائتلاف فتح تاکید کرد: از همان آغاز رویکرد ما این بود که برای نخست‌وزیری نامزد نشوم و بعد از اطلاع از برنامه‌های دولتی اقدام به این کار کردم.

العامری گفت: اکنون زمان درگیری‌ میان گروه‌ها و احزاب نیست و قضیه امروز، قضیه احزاب نیست.

این مقام عراقی ادامه داد: از همان ابتدا قرار ما بر این بود که درباره انتخاب رئیس پارلمان و هیئت دولت تفاهم داشته باشیم و هرچه سریع‌تر رئیس جمهور را انتخاب خواهیم کرد.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها