تجاوز جنسی؛ ۳ نفر در بندرعباس اعدام شدند
دادگستری هرمزگان خبر داد

تجاوز جنسی؛ ۳ نفر در بندرعباس اعدام شدند

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد سه فردی که در یک موسسه زیبایی غیرمجاز به تعدادی از زنان تجاوز کرده بودند، صبح امروز سه‌شنبه در بندرعباس اعدام شدند.
افراد مسموم شده در محدوده سنی ۱۴ تا ۶۸ سال هستند

افزایش آمار مسمومیت الکلی در هرمزگان

محمود حسین‌پور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در تشریح آخرین وضعیت مسمومیت‌هایی که از اول تیرماه در حاجی آباد آغاز شد، گفت: تاکنون ۲۲ نفر در شهرستان حاجی آباد و ۱۲ نفر در شهرستان بندرعباس با علایم مسمومیت الکلی به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.
جزییات جدید از مسمومیت الکلی در هرمزگان
شماره مسمومان به ۳۰ نفر رسید

جزییات جدید از مسمومیت الکلی در هرمزگان

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شمار مسمومان با الکل متانول در هرمزگان به ۳۰ نفر در شهرستان‌های حاجی آباد و بندرعباس افزایش یافت.
زمین‌لرزه در «فارغان» هرمزگان

زمین‌لرزه در «فارغان» هرمزگان

پس از زمین‌لرزه ۴.۹ ریشتری در «فارغان» هرمزگان، تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شدند و آمادگی لازم برای کمک‌رسانی احتمالی وجود دارد.
تکلیف ۴۲۶ کانتینر لوازم خانگی خارجی به کجا رسید؟

تکلیف ۴۲۶ کانتینر لوازم خانگی خارجی به کجا رسید؟

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به خبر منتشر شده به نقل از وزیر اقتصاد اعلام کرد: در خصوص ۴۲۶ کانتینر لوازم خانگی خارجی نیز بهمن ماه سال گذشته دستور قضایی برای فروش آن‌ها به سازمان اموال تملیکی داده شده است.
۵ نفر در بندرعباس و میناب اعدام شدند

۵ نفر در بندرعباس و میناب اعدام شدند

رسانه قوه قضائیه از اعدام ۵ نفر در زندان‌های بندرعباس و میناب استان هرمزگان که از آن‌ها به عنوان اشرار و قاچاقچیان مسلح مواد مخدر نام برده، خبر داد.