سازمان هواشناسی کشور نسبت به اختلال در ترددها و فعالیتهای دریایی با مواج شدن خلیج فارس هشدار داد و توصیه کرد از شنا و غواصی و تردد قایقهای سبک و تفریحی خودداری شود.
پرواز شماره ۱۰۴۳ هواپیمایی ماهان بهدلیل نقص فنی هنگام فرود به یکباره وسط باند فرودگاه کیش ایستاد و موجب اختلال و توقف در فعالیت این فرودگاه شد.
زلزله دوباره در جنوب کشور
در حالی که صبح امروز (سهشنبه) مناطقی از هرمزگان از جمله «فین» لرزیده بود، دقایقی پیش بار دیگر این استان جنوبی کشورمان لرزید و زمینلرزه ۵.۵ ریشتری در «فین» ثبت شد.
پس از زلزلههای پیاپی صبح امروز (سهشنبه) در فین و فارغان هرمزگان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان اعلام کرد که ۵۲ روستا تحت تاثیر این لرزشها قرار گرفتند.
دقایقی پس از زلزله ۵.۳ ریشتری صبح امروز (سهشنبه) در فین هرمزگان، زمینلرزهای ۵.۶ ریشتری فارغان در همین استان را لرزاند.
با حضور اشکان تقیپور، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور
هنرستان شبانه روزی ۱۸ کلاسه موسسه خیریه نیک گامان جمشید با نام «پیشرفت و توسعه» با حضور اشکان تقیپور، مدیر عامل موسسه خیریه نیکگامان جمشید در شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان افتتاح شد.
رئیس سازمان آتش نسانی شهرداری بندرعباس:
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس از مهار آتشسوزی در اسکله صیادی پشت شهر خبر داد.
حادثه انفجار در پالایشگاه بندرعباس متاسفانه منجر به کشتهشدن یک نفر و زخمیشدن چهار نفر شد.
مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اعلام کرد که حکم اعدام یکی از عوامل کشتهشدن سعید مریدی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودان، بامداد امروز شنبه در محل زندان شهرستان میناب اجرا شده است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان از کشف محموله بزرگ سلاحهای آمریکایی در مرزهای آبی جنوب ایران سخن گفت و آن را به ایجاد ناآرامی در کشور ربط داد.