تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
سردار کمالی :

حضور ۲۰۰۰ سرباز تحصیلکرده در شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از حضور ۲۰۰۰ سرباز تحصیلکرده در شرکت‌های دانش‌بنیان در سال جاری بمنظور مهارت‌آموزی خبر داد.

کد خبر: ۹۹۹
۱۳:۱۳ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار موسی کمالی (رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح)  با بیان این مطلب، گفت: از سال گذشته مهارت‌آموزی سربازان جزو برنامه‌های ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت و بنا شد؛ صدهزار نفر آموزش‌های مهارت‌آموزی را فرا بگیرند.

وی ادامه داد: در سال گذشته صد و سه هزار نفر آموزش مهارت‌آموزی را فراگرفتند، امسال نیز برای آموزش مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار نفر برنامه‌ریزی کرده‌ایم و امیدواریم با برنامه‌ریزی به موقع ۲۰۰ هزار نفر در شمول طرح مهارت‌آموزی قرار بگیرند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح  تصریح کرد: در همین راستا نیز ۱۹ اردیبهشت اولین همایش ملی مهارت‌آموزی با حضور مسئولان لشکری و کشوری برگزار می‌شود.

سردار کمالی خاطرنشان کرد: برنامه‌های مهارت‌آموزی شامل سربازان با تحصیلات عالیه نمی‌شد، از همین‌رو مقرر شد تا در برنامه‌ریزی‌های جدید به صورت آزمایشی حدود دو هزار نفر از سربازان تحصیلکرده را که دارای مدرک تحصیلی بالاتر از کارشناسی هستند به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی کنیم.

وی ادامه داد: سربازان تحصیلکرده که به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی می‌شوند به مدت ۶ تا یکسال با توجه به رشته تحصیلی‌شان تخصص می‌آموزند در صورتی که این طرح موفقیت‌آمیز بود در سال‌های بعد نیز آن را گسترش می‌دهیم و افراد بیشتری در شمول این طرح قرار می‌گیرند تا سربازان تحصیلکرده نیز آموزش‌های مهارت‌آموزی را از این طریق فرابگیرند.

سردار کمالی ادامه داد: این سربازان بعد از فراگرفتن این مهارت‌ها یا در شرکت‌های دانش بنیان مشغول فعالیت شده یا در این دوره‌ها می‌آموزند که چگونه می‌توانند کارآفرینی کرده و شرکت تشکیل دهند و کسب وکار را راه بیاندازند.

او در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود قرار است؛ ساز وکاری برای امریه‌ جوانانی که در تشکل‌ها فعالیت می‌کنند، تعیین شود تا بتوانند ۶ ماه از دوران سربازی خود را در این تشکل‌ها بگذارنند، گفت: آنچه که توافق شده و قرار است شیوه نامه آن نیز نوشته و در سال جاری عملیاتی شود این است که سربازان تحصیلکرده هم بتوانند در شرکت‌های دانش‌بنیان آموزش‌های مهارت‌آموزی را فرابگیرند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: این که گفته می‌شود سربازی می‌تواند بخشی از دوره سربازی خود را در تشکل‌های دانشجویی و سازمان‌های مردم نهاد بگذارند یا به دلیل حضور در آنها کسر خدمت شامل حال سرباز می‌شود، صحت ندارد. 

گفتنی است؛ محمد مهدی تندگویان، معاون سامانن‌دهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از در دستور کار قرار گرفتن  امریه اعضای تشکل‌های جوانان خبر داده و گفته بود؛ در حال توافق با ستاد کل نیروهای مسلح هستیم تا طبق دستورالعملی که تا پایان سال تولید خواهد شد، ۶ ماه از دوران سربازی اعضا، در تشکل طی شود.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد