تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

سردار جلالی: در صیانت از داده‌های مکانی کشور شاهد ولنگاری هستیم

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به ولنگاری تولید داده‌های مکانی کشور توسط شرکت‌های خارجی و ضعف در نگهداری و صیانت از آن در برخی دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: واقعیت این است که دشمن در زمینه جمع آوری داده های مکانی بسیار فعال است و این موضوعی است که هرگز نباید از آن غفلت کرد.

کد خبر: ۹۹۷۶۸
۱۳:۳۵ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

سردار جلالی: در صیانت از داده‌های مکانی کشور شاهد ولنگاری هستیم

دیدارنیوز - سردار غلامرضا جلالی در مراسم بازدید از نمایشگاه دستاورها و توانمندی‌های سازمان جغرافیای نیروهای مسلح با بیان اینکه ماموریت سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح می‌تواند در بسیاری از حوزه‌ها با یکدیگر هم‌افزایی و هماهنگی داشته باشد اظهار کرد: طبیعتا وقتی ماموریت‌های ما در کشور، رصد و احصای تهدیدات، مخاطرات و آسیب پذیری ها و انجام اقدامات برای کنترل، رفع و مقابله با آنها در کشور است، حوزه داده‌های مکانی در این میان بسیار کمک کننده و ارزشمند است.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مشترک ما، ولنگاری تولید و توزیع داده‌های مکانی توسط شرکت‌های خارجی و ضعف در نگهداری و صیانت از آن در برخی دستگاه‌های اجرایی است، تصریح کرد: واقعیت این است که دشمن در زمینه جمع آوری داده های مکانی بسیار فعال است و این موضوعی است که هرگز نباید از آن غفلت کرد.

 جلالی تصریح کرد: وقتی ظرفیت‌های تولید و پردازش داده‌های مکانی در سازمان جغرافیایی و شرکت‌های بخش خصوصی داخلی وجود دارد درست نیست از خارجی‌ها استفاده کرد که هم هزینه بالا و هم خطر نشت و درز اطلاعات وجود دارد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین، رصد تهدیدات، احصای آسیب پذیری‌ها، رصد مخاطرات مرتبط با داده‌های مکان مرجع را یکی دیگر از ظرفیت‌های مشترک همکاری با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح اعلام کرد.

 جلالی ادامه داد: در حوزه رصد تهدیدات، تحولات و تغییرات اقلیمی نیز می‌توان از ظرفیت سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح استفاده کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سردار جلالی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی