تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

چاره ای جز استفاده از همه ظرفیتهای نظام نداریم

یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت : مسئله ایران آنقدر بزرگ است که برای عبور دادن کشور از شرایط موجود چاره ای جز استفاده از همه ظرفیت های نظام نداریم.

کد خبر: ۹۹۶۷۴
۰۹:۲۲ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

چاره ای جز استفاده از همه ظرفیتهای نظام نداریم

دیدارنیوز - علی جمالی درباره امکان تشکیل دولتی فراجناحی و کارمد از سوی ابراهیم رئیسی اظهار کرد: تشکیل چنین کابینه ای به رویکرد کلی رئیس جمهور منتخب برمی گردد اگر دعواهای انتخاباتی که در مناظره ها مطرح شد،  مبنا قرار گیرد به نظر شکاف میان دیدگاه های آقای رئیسی و دیدگاهی که ۸ سال کشور را اداره کرد آنقدر زیاد است که امکان استفاده از نیروهای خارج از گفتمان رئیسی وجود ندارد.

وی ادامه داد: اگر رویکرد رئیس جمهور بعدی استفاده از همه ظرفیت های کشور برای عبور از شرایط حساس کشور باشد می توان انتظار داشت از همه گرایش ها حتی گرایش هایی که در انتخابات شرکت و شکست خوردند و گرایش هایی که شرکت نکردند هم استفاده شود و باید منتظر ماند و دید چه رویکردی انتخاب خواهد شد.

وی درباره فراجناحی بودن دولت بعدی تصریح کرد: به لحاظ گفتمانی رئیسی نمیتواند خود را از گفتمان اصول گرایی جدا کند او بخشی از گفتمانی است که ۸  گذشته نقدهای جدی به عملکرد روحانی و اصلاح طلبان داشته است و فراجناحی بودن خیلی از او پذیرفته نیست، مگر اینکه او شخصا تصمیم بگیرد برای عبور از وضعیت فعلی کشور کابینه‌ای فراجناحی داشته باشد البته واژه فراجناحی در کشور بد تعریف شده است به هر حال مسئله ایران آنقدر بزرگ است و در شرایط حساس و خطرناکی هستیم که برای عبور کشور از بحرانهای موجود چاره ای نداریم جزاینکه که از همه ظرفیت های کشور استفاده کنیم.

این فعال سیاسی ادامه داد: ما در میانه یک جنگ سنگین اقتصادی هستیم و برای عبور از  این جنگ مانند دوران جنگ تحمیلی به حضور همه  نیروها نیازمندیم، الان هم نمی توانیم بگوییم یک جناح عملکرد خوب یا بد داشته، زیرا همین عملکرد ۸ ساله گذشته دولت تجربه اندوخته ای است و نمی توانیم اکنون کشور را اداره کنیم، ولی نسبت به تجربه وزارت خارجه در مذاکرات برجام بی توجه باشیم یا اینکه درک نکنیم معنای اداره کشور بدون نفت در ۴ سال گذشته چیست باید از این تجارب بهره گرفت.

وی در پایان گفت: اگر این فرض را بپذیریم که رئیس جمهور منتخب فردی دغدغه مند است بنابراین منطقی است وی از ظرفیت همه نیروها و جناحهای کشور استفاده کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر