تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

محرز: از این رقابت بچگانه متاسفم

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران گفت: من واقعا متاسفم که در شرایطی که ۸۰ میلیون نفر باید واکسینه شوند و این در حالی است که میزان پوشش واکسیناسیون در کشور پایین است و ما باید با تولید هر چه بیشتر واکسن این موضوع را جبران کنیم، عده‌ای برای هم زیر پا می‌گیرند و من نمی‌دانم این بد اخلاقی‌ها تا کی می‌خواهد ادامه پیدا کند؟!

کد خبر: ۹۹۶۱۲
۱۰:۰۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۰

 

محرز: از این رقابت بچگانه متاسفم

دیدارنیوز: مینو محرز در پاسخ به این سوال که چرا برخی افراد با وجود تزریق واکسن برکت به بیماری کرونا دچار شده اند؟، توضیح داد: ممکن است افراد بعد از تزریق هر واکسنی به کرونا مبتلا شوند چرا که در حال حاضر در شرایط اپیدمی قرار داریم و ویروس کووید در همه جا پخش است و احتمال دارد شخصی پیش از تزریق و یا قبل از اینکه واکسنی که دریافت کرده، اثر کند، در معرض ویروس قرار گرفته باشد و این موضوع ربطی به واکسن ندارد.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: هم اکنون که در حال سپری کردن فاز سوم مطالعاتی این واکسن قرار داریم با پیک پنجم کرونا مواجه هستیم و ممکن است داوطلبان با حضور در تجمعات قبل از زمانی که واکسن اثر کند، دچار این بیماری شوند و این موضوع را به حساب واکسن بگذارند و این در حالی است که به هیچ عنوان هیچ نوعی واکسنی سبب بروز بیماری نمی‌شود.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران برکت در واکنش به صحبت‌هایی مبنی بر اینکه به این واکسن بیش از سایر واکسن‌های داخلی اهمیت داده شده است، عنوان کرد: همه واکسن‌های داخلی در حال سپری کردن مراحل تولید خود هستند و من واقعا از بیان چنین صحبت‌ها و بداخلاقی‌ها و همچنین این رقابت‌های بچگانه متاسفم.

وی افزود: مراحل یک واکسن داخلی زودتر از بقیه واکسن‌ها طی شده واین واکسن به نتیجه رسیده و در حال تولید و مصرف شدن است و سایر واکسن‌های داخلی هم هنگامی که به نتیجه برسند، به آن‌ها مجوز اورژانسی داده می‌شود تا بتوانند، واکسن خود را تولید کنند و ما از خدا می‌خواهیم که هر چه زودتر همه واکسن‌ها به نتیجه برسند تا بتوانیم هر چه سریع‌تر مردم کشور را واکسینه کنیم.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به اینکه هم اکنون کشور ما از لحاظ واکسیناسیون از بسیاری از کشور‌های دیگر عقب‌تر است، متذکر شد: ما همه باید برای انجام واکسیناسیون عمومی به هم کمک کنیم و این بد اخلاقی‌ها چیست که همه در حال خراب کردن همدیگر هستند؟! همه باید دست در دست هم دهیم و هر چه زودتر واکسن‌های داخلی را تولید نماییم تا همه مردم کشور واکسینه شوند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: این وزارت بهداشت است که به مراحل واکسن‌ها نظارت می‌کند و به آن‌ها مجوز می‌دهند و همه واکسن‌ها تحت نظارت یک نهاد قرار می‌گیرند و فرقی هم بین آن‌ها وجود ندارد و واکسن کوو ایران از لحاظ طی کردن مراحل جلوتر از بقیه بوده و زودتر از بقیه مجوز دریافت کرده و من واقعا متاسفم که در شرایطی که ۸۰ میلیون نفر باید واکسینه شوند و این در حالی است که میزان پوشش واکسیناسیون در کشور پایین است و ما باید با تولید هر چه بیشتر واکسن این موضوع را جبران کنیم، عده‌ای برای هم زیر پا می‌گیرند و من نمی‌دانم این بد اخلاقی‌ها تا کی می‌خواهد ادامه پیدا کند؟!

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۸
0
0
درود بر ایرانی سربلند و باعرت و همه دانشمندان و. متخشصین دلسوز ایرانی.
البته اگر آقای مخبر عنوان متخصصین و تلاش همه دانشمندان را را برای خود مصادره نکند.
یاددش باشد کخ دنیا و پست های دنیا به اندازه عطسخ یک بز ارزش نداشت و نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۸
0
0
درود بر غیرت و شرف متخصصان و دانشمندان ایرانی
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد