تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا

اکنون نیازی به تزریق واکسن کرونا به کودکان نیست

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای واکسیناسیون کودکان علیه کرونا فعلا نیازی نیست و آن‌ها آخرین گروه سنی برای تزریق واکسن خواهند بود.

کد خبر: ۹۸۷۴۱
۱۳:۱۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

نیازی به تزریق واکسن کرونا به کودکان نیست

دیدارنیوز ـ دکتر مسعود مردانی افزود: در حال حاضر تزریق واکسن کرونا برای کودکان حتی در کشور‌های مختلف در دستور کار نیست و اولویت با سالمندان، مشاغل پرخطر، گروه‌های آسیب پذیر و پرخطر آغاز شده و هدف رسیدن به مصونیت جمعی در برابر این بیماری بوده و واکسیناسیون کودکان نیز در گام‌های بعدی مبارزه با بحران شیوع کرونا است.

وی اظهار داشت: کودکان معمولا کرونای خفیف یا بدون علامت را تجربه می‌کنند در حالی که بزرگسالان نوع شدید کرونا را تجربه می‌کنند، به همین دلیل افراد مسن و بزرگسالان در اولویت دریافت واکسن قرار دارند.

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: اگر کودکی به کرونا مبتلا شد ۱۰ تا ۱۴ روز طول می‌کشد دوره نقاهت وی پایان یابد و علایم کرونا در کودکان همان علایم در بزرگسالان است، در واقع سردرد، بدن درد، ضعف و بی‌حالی، تهوع و استفراغ، اسهال، درد شکم، تنگی نفس و سرفه از علائمی است که می‌تواند نشان‌دهنده کرونا باشد.

مردانی تصریح کرد: هر چه شدت کرونا در بدن کودک بیشتر شود، علایم نیز شدیدتر خواهد بود و ممکن است کودک علایمی مانند بدن درد و اسهال داشته باشد و در شرایط بدتر دچار تب و سرفه‌های خشک شود که باعث کاهش سطح هوشیاری شده و باید تحت مراقبت‌های ویژه قرار گیرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی نسبت به آغاز موج پنجم کرونا هشدار داد و گفت: در حال حاضر وضعیت کرونا روند افزایشی دارد و اگر مردم به توصیه‌های بهداشتی کم توجهی کنند، با شیوع کرونای جهش یافته هندی (دلتا) وارد موج پنجم می‌شویم، درخواست داریم که پروتکل‌های بهداشتی را حتی با وجود تزریق واکسن کرونا بطور کامل رعایت کنند.

تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان می‌دهد از میان کودکان مبتلا به کرونا که علائم بیماری داشتند، ۵۵ درصد از بی حالی و ضعف رنج می‌برند. همچنین ۵۳ درصد این کودکان از سردرد شکایت داشته و بیش از ۵۰ درصد آن‌ها نیز علائم تب را نشان می‌دهند. گلودرد با ۳۸ درصد، بی اشتهایی (که منجر به بی میلی از خوردن وعده‌های غذایی می‌شود) ۳۵ درصد، مشکلات مختلف پوستی شامل خارش، التهاب، جوش و ... با ۱۵ درصد و اسهال با ۱۳ درصد از جمله شایع‌ترین علائم کرونا در کودکان مبتلا بوده است.

به گفته این محققان، نباید در انجام تست کووید ۱۹ از کودکان عجله کنیم بلکه باید با شناسایی کودکان دارای علائم، اقدام به جداسازی آن‌ها از سایر کودکان و قرنطینه خانگی آن‌ها کنیم. در بسیاری از موارد کودکان تنها یکی از علائم را از خود بروز می‌دهند و باید نسبت به شناسایی صحیح آن، خانواده‌ها اهتمام لازم را داشته باشند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کودکان کرونا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر